Ismerje meg a lenyűgöző Lenovo VIBE K5 Plus-t

Kütyü Magazin - 2016. február 22.

A zene és a szórakozás kedvelői értékelni fogják a Lenovo VIBE K5 Plus ragyogó teljesítményét és erőteljes funkcióit. A VIBE K5 Plus öt hüvelykes, nagy betekintési szöggel rendelkező Full HD kijelzővel, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 616 processzorral, 16 GB-os, 32 GB-ig bővíthető beépített memóriával és 2750mAh-s, cserélhető akkumulátorral érkezik, így magával ragadó, gyors és zavartalan multimédiás élményt nyújt, amikor csak akarjuk.

Vegyük le a fejhallgatót és élvezzük a hangszórók által nyújtott kiváló minőségű hangot. A Lenovo VIBE K5 Plus a tiszta hangzású Dolby Atmos® rendszernek, valamint a két hátoldali hangszórónak köszönhetően kiváló hangminőséget kínál, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy a filmeket, játékokat és dalokat kristálytiszta sztereó hanggal élvezhessék. 

Csapó egy, kettő 

Tudjuk, hogy a legjobb pillanatok megörökítése kulcsfontosságú a VIBE felhasználók számára, ezért a Lenovo VIBE K5 Plus-t egy 13 megapixeles, autofókuszos, LED vakuval felszerelt hátoldali kamerával, valamint egy 5 megapixeles, fix fókuszos előlapi kamerával láttuk el a tökéletes felvételekért. Ráadásul számos hasznos, előre telepített alkalmazást – többek között a SHAREit-et, a SNAPit-et és a Guvera Music-ot – helyeztünk el a készüléken, hogy kényelmesen megoszthassák kedvenc emlékeiket és streamelhessék zenéiket. 

A Lenovo VIBE K5 Plus karcsú alumínium házzal büszkélkedhet, amely mindössze 8,2 mm vastag és 142 gramm tömegű. A készülék platina ezüst vagy pezsgő arany színben lesz elérhető.

Vissza