Olcsó 3G-s mobil tetszetős köntösben

Czipperer Dia - 2016. április 15.

Bluboo Picasso névre hallgat az a kínai androidos modell, amely mindössze 64 dollárba kerül, cserébe viszont jó ár-érték arányú készléknek ígérkezik. Ráadásul a telefon megjelenése is vonzónak tűnik.

Ismét egy androidos mobilt szúrtunk ki magunknak a Gearbest oldalán. A Bluboo Picasso névre keresztelt eszköz ugyan nem 4G-képes, azonban árcédulája sem azt sugallja, hogy csúcsmobillal van dolgunk. Viszont árához képest tetszetős specifikációkkal vértezték fel a modellt.

Ahogy a telefon neve is sugallja, nem egészen egy hagyományos külsejű telefonnal van dolgunk. A mobil hátlapja egy absztrakt alkotást idéz, és három féle szín közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt. A zafírkék mellett hagyományos fehér színben, illetve pezsgő árnyalatban is kapható.
 


A dizájnon túl a felszereltség sem tűnik rossznak, ha az árhoz viszonyítva értékeljük. A telefon 5 hüvelykes 1280 x 720 pixeles HD felbontású kijelzővel rendelkezik, a legjobb pillanatokat pedig az egyaránt 8 megapixeles elő- vagy hátlapi kamerával örökíthetjük meg. A készülék memóriája 2, tárhelye pedig 16 gigabájtos. Utóbbi microSD kártyával tovább turbózható.

 

Ez a kártya slot azonban egyben a második SIM kártya befogadására is alkalmas, vagyis a készülék Dual SIM támogatással rendelkezik. Ami az alapokat illeti, a telefon egy MTK6580 négymagos, 1.3GHz-es CPU-val látták el, melyhez egy Mali-400MP GPU is társul. Fedélzetén pedig az Android 5.1 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot.

 

A telefon megrendelhető közvetlenül a Gearbest oldaláról.

Vissza