Telekom VOLT Fesztivál: részletes program

Tóth Bálint - 2016. április 10.

Április 4-én ünnepli 23. születésnapját a Telekom VOLT Fesztivál, amelynek zenei programja mára 90%-osnak mondható. A szervezők ezúttal 50 előadó – mások mellett – a Quimby 25 éves jubileumi nagykoncertjét, Rúzsa Magdi és a brit Nero fellépését hozták nyilvánosságra.

A korábban bejelentett nevek – így például az Iron Maiden, a Slayer, a ProdigyWiz Khalifa,Axwell⌃Ingrosso és Paul Kalkbrenner – mellé újabb 50 fellépő csatlakozott a mai napon. A Telekom VOLT Fesztivál vendége lesz a dubstep kiszámíthatatlanságából, a drum’n’bass lendületéből és az electro house nyers erőiből építkező brit Nero DJ-páros. Ugyancsak a VOLTon, egy különlegesnek ígérkező, jubileumi koncerten ünnepelhetjük a Quimby 25. születésnapját ésRúzsa Magdi is visszatér Sopronba.

A Soproni régió legnevesebb borászait és borait felvonultató Poncichter Negyed színpadán a jazz-produkciók között a Kozma Orsi Quartet, a Berki Tamás-Sárik Péter Duó és a Rozsnyai Péter Trió lép színpadra.

A 2015-ben óriási sikerrel debütált Telekom Tér idén is több ezer fesztiválozót vár a VOLT központjában. Túl azon, hogy a labdarugó EB aktuális fordulóit ezen a helyszínen láthatja majd a közönség, a GusGusAlle Farben és Jan Blomqvist mellett a We Plants Are Happy Plants, Andro, Zagar, Lotfi Begi és a Stereo Palma is itt lép fel és Karányi lemezbemutatójának is a Telekom Tér ad majd otthont.

www.volt.hu oldalon mától bárki szemezgethet a Telekom Nagyszínpad, az OTP Junior – Petőfi Rádió Nagyszínpad, a Jana Színpad, a Telekom Tér, a Sopron Színpad és a Terasz részletes programjai között. A szervezők azt ígérik, a következő hetekben az összes helyszín programkínálatára fény derül és a különlegesnek ígérkező, nyitónapi nagyesemény részletei is hamarosan kiderülnek.

Vissza