Új Bluetooth hangszórók az LG-től az aktív életstílusú audiofilek számára

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 27.

Az LG Electronics (LG) számos élvonalbeli funkcióval ellátott, lenyűgözően elegáns, innovatív dizájnnal megalkotott legújabb Bluetooth hangszórói (a PH1, PH2, PH3 és a PH4 modell) az ideális audióeszközt jelentik bármely környezetben, legyen szó beltéri vagy kültéri használatról. 

Azoknak, akiknek a hordozhatóság, a strapabírás és a tartósság a legfontosabb, a PH2 és PH4 lehet a tökéletes választás. A mindössze 167 gramm tömegű, cseppálló kialakítású PH2-t úgy tervezték meg, hogy a legaktívabb felhasználók számára is csúcsminőségű audióélményt nyújtson. Ez a sokoldalú készülék bármilyen helyzetben megállja a helyét, így kitűnő választás a szabadtéri programok szerelmeseinek. A még erőteljesebb PH4 hangszóró tökéletesen illeszkedik az olyan szabadtéri összejövetelekhez — például kempingezéshez, kerti partikhoz — ahol kifejezetten szükség van az erőteljes hangzásra. A hordozható és rugalmasan használható készülék összetett, erőteljes és gazdag hangzást nyújt, így a PH4 ideális választás a kompromisszumokat elutasító audiofilek számára. 

Mind a PH2-t, mind a PH4-t olyan hevederrel látták el, amelynek révén könnyen lehet számtalan különféle felülethez rögzíteni a készülékeket. Az eső és a fröccsenő víz egyik modell számára sem jelent gondot, a vízálló kialakítás révén ugyanis a hangszórókat szinte bárhová magunkkal vihetjük. A 360 fokos hangsugárzásnak és a mélyhangkiemelésnek köszönhetően mindkét hangszóró tiszta hangzást nyújt, bármely beállítás mellett. A PH4 kettős passzív membránja garantálja a még job hangminőséget és a méretkategóriájában páratlan basszus hangzást. A hangszórók LED visszajelzői és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorai (PH2: 6 óra, PH4: 10 óra) megnövelt hordozhatóságot és jobb használhatóságot tesznek lehetővé. E tulajdonságaik révén a két modell az aktív felhasználók számára ideális választást jelent.

A bármely enteriőrbe kiválóan illeszkedő, szemet gyönyörködtető PH3 modell különleges fényei egyedi hangulatot teremtenek, legyen szó akár egy hálószobáról, akár egy kerti teraszról. Az egyedülálló, gyertyaformájú PH3 három színben lesz kapható — a készülékek öt különböző színes fényjátékot jeleníthetnek meg. A gazdag hangzás és a vibráló fények kombinációja, vagyis a helyiség minden sarkát bejáró zenei és fényélmény különbözteti meg ezt a hangszórót a versenytárs termékektől. Azzal pedig, hogy a készü-lékbe egy 10 órás folyamatos működést garantáló akkumulátort építettek, használói páratlan szabadságot élvezhetnek.

Mindhárom modell AUX bemenettel rendelkezik, így olyan eszközökkel — például régebbi mp3- vagy cédélejátszókkal — is összekapcsolhatók, amelyek még nem Bluetooth-képesek. Ami pedig a modernebb készülékeket illeti, a hangszórók továbbfejlesztett Multi Point funkciójának köszönhetően akár két eszköz is csatlakoztatható párhuzamosan a Bluetooth-kapcsolaton keresztül.

A PH1 modell a hangulatvilágítása és könnyű, stílusos kialakítása révén tökéletesen illeszkedik bármely szoba enteriőrjébe. Ez a Bluetooth-kapcsolattal és 5 órás üzemidőt nyújtó beépített akkumulátoral ellátott, mobiltelefon-kihangosítóként is használható készülék akár éjjeli lámpaként is funkcionálhat.

„Az LG-nél olyan termékek kifejlesztésén dolgozunk, amelyek illeszkednek fogyasztóink életének igényeihez” — mondta Brian Kwon, az LG Home Entertainment Company elnöke. „Biztos vagyok abban, hogy vevőink megtalálják a számukra tökéletes audióeszközt a vezeték nélküli hangszóróink széles választékában.”

Kulcsszavak: hangszóró, Bluetooth, LG
Vissza