Megérkezett a Huawei kiváló hangzású MediaPad M3 táblagépe

Kütyü Magazin - 2016. szeptember 2.

A Huawei fogyasztói üzletága a berlini IFA (Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai és Háztartási Gép Vásár) szakkiállításon mutatta be az új Huawei MediaPad M3 kompakt táblagépet, amelyet a hangtechnológiában világvezető HARMAN International-lel együttműködésben tervezett.

Ennek köszönhetően a Huawei MediaPad M3 kiváló hangzással érkezik, emellett pedig kiemelkedő vizuális élményt is kínál a felhasználóknak: 2560 x 1600 IPS képernyője a kompakt tabletek piacán az egyik legnagyobb felbontással rendelkező kijelző. A Huawei MediaPad M3 8.0 Magyarországon várhatóan októbertől lesz elérhető, wifi verziója ezüst színben 114 990 Ft-tól, az LTE verzió arany színben, 129 990 Ft-tól. Mindkét változat elérhető lesz hazánkban 3/32 GB és 4/64 GB verzióban is.

„A MediaPad M3 tervezésében a HARMAN tapasztalatára is támaszkodtunk, hogy újraértelmezhessük a táblagépek audió képességeit” – mondta el Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója. „A MediaPad M3 megalkotásakor a Huawei a hangzás és a multimédia minőségének továbbfejlesztésére összepontosított, hogy egy olyan készüléket hozhasson létre, amely túlszárnyalja a felhasználók minden elképzelését.”  

Kiváló audió élmény

A páratlan hangminőség érdekében a Huawei a globálisan elismert high-end Hi-Fi audio-videó berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalattal, a Harman Kardonnal dolgozott együtt. A cég mérnökei végezték a MediaPad M3 hangrendszereinek finomhangolását, és tanúsították a készülék páratlan hangzását. A táblagép AKG H300 fülhallgatóját pedig a fejhallgatókra specializálódott AKG fejlesztette ki külön az M3 számára. A fülhallgató elegáns AKG csomagban érkezik, és remek audio élményt kínál felhasználójának. 

A Huawei által kifejlesztett SWS 3.0 (Super Wide Sound) technológiájának köszönhetően pedig a MediaPad M3 automatikusan felismeri, hogy a felhasználó épp zenét hallgat-e vagy pedig videót néz, és ennek megfelelően igazítja a hanghatásokat.

„A HARMAN legendás márkái, a Harman Kardon és az AKG évtizedek óta mutatják be fontos innovációikat az audió területén, a cég története során számos vezető márkával működött már együtt azért, hogy kiemelkedő fejlesztéseket dobhasson piacra” – mondta el Dinesh Paliwal, HARMAN International elnök/vezérigazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy a Huawei is egyike lett gondosan megválasztott partnereinknek, és hogy velük dolgozhattunk az innováció és a felhasználói élmény megalkotásában.”

Kifogástalan stílus

Elődeihez hasonlóan a MediaPad M3 is a legkorszerűbb ipari tervezéssel és elegáns unibody készüléktesttel érkezik. A MediaPad M3 8,4 inches képernyője élethű színeket és részletgazdag képet kínál felhasználóinak, amelyet a Huawei’s ClariVu3.0 kijelző technológiája tesz lehetővé: tisztább és élesebb képet hoz létre, erős napfényben pedig automatikusan átállítja a kontraszt és a háttérfények erősségét. A ClariVu3.0 technológia emellett kiszűri a szemnek ártalmas kék fényeket. Így a MediaPad M3 ebook olvasáshoz és Internet böngészéshez is tökéletesen alkalmas. A készülék 82 százalékos képernyő-készüléktest aránnyal rendelkezik, amelynek köszönhetően tökéletes vizuális élményt kínál.  

Prémium teljesítmény

A MediaPad M3-at a Huawei Kirin 950 processzora működteti, amelynek köszönhetően a felhasználók intenzívebb alkalmazásokat is igénybe vehetnek a tableten, például HD videókat tekinthetnek meg vagy 3D játékokat játszhatnak. A MediaPad M3-at emellett a Huawei felszerelte az iparágban vezető ujjlenyomat olvasójával is, a táblagép 5100 mAh nagyteljesítményű akkumulátora pedig hosszú üzemidőt biztosít. A MediaPad M3 előlapi és hátlapi kamerája is 8 megapixeles. A hátlapi kamerát széleslátószögű F2.0 lencsével, valamint DSP és GPU zajcsökkentő funkciókkal szerelte fel a gyártó, míg az előlapi kamera tökéletesen alkalmas szelfik készítésére vagy videó konferenciák lebonyolítására.

A felhasználók iránti elkötelezettség

A Huawei büszke arra, hogy kiváló felhasználói élményt kínál vásárlóinak, ezért elkötelezett amellett, hogy vezető márkákkal működjön együtt prémium termékeinek megalkotásakor. Az idei év első felében a vállalat bemutatta a legendás Leica AG-vel együttműködésben tervezett dual kamerás P9 okostelefont. A Harman Kardonnal pedig folytatja együttműködését, hogy a legjobb hangzású táblagépeket kínálhassa felhasználóinak. 

Vissza