A „láthatatlan pajzs” megvédi kijelzőjét a sérülésektől

Kütyü Magazin - 2017. március 26.

A ZAGG bemutatta a piacon jelenleg kapható legfejlettebb mobilkészülék kijelzővédelmi megoldást, az InvisibleShield Sapphire Defense hibrid üveg védőfóliát. 

Az egyik legkeményebb kristály felhasználásával készülő technológia hétszer ellenállóbbá teszi az okostelefonok és tabletek kijelzőjét, és hatékony megoldás szennyeződések ellen is.

Az InvisibleShield Sapphire Defense gyártásánál olyan, a repülőgépgyártában is használt kompozit anyagokat alkalmaznak, amelyek ötvözik az edzett üvegre jellemző legmagasabb szintű biztonsági tulajdonságokat a rendkívüli ütésállósággal, így a szinte elpusztíthatatlan védőréteg ellenállóvá teszi a készülékek kijelzőjét a leejtésből fakadó karcolásoktól és horpadásoktól. 

A InvisibleShield Sapphire Defense jelenleg kapható legmagasabb hatásfokú védelmet biztosító üvegfólia, mivel egyesíti az edzett üveg ellenállóságát a zafír karcolásvédelmi jellemzőivel. A zafír a legellenállóbb ásványi anyagok egyike, az ásványok karcolási keménységének jellemzésére használt 10 fokozatú skálán közvetlenül a legkeményebb ásványi anyag, a gyémánt mellett foglal helyet.

Az InvisibleShield Sapphire Defense speciális zsír- és olajlepergető bevonata a kijelzőre kerülő szennyeződések, és az ujjlenyomatok ellen is hatékony védelmet biztosít, miközben a fólia használata nem okoz különbséget a kijelző érzékenységben és láthatóságában. Az kijelzővédő könnyen és buborékmentesen felhelyezhető a készülékre.

Az InvisibleShield Sapphire Defense termékre teljes élettartamra szóló jótállás érvényes: ha elhasználódik, a gyártó mindaddig  biztosítja a cseréjét, amíg a készülék birtokában van. Jótállással kapcsolatos további információ: www.zagg.com 

Az InvisibleShield termékeket gyártó Zagg korábbi kutatása szerint a készülékeket érintő balesetek 50%-a teszi szükségessé a szervízben történő javíttatást, és a 35 év alatti okostelefon tulajdonosok 12 hónapon belül összetörik új készüléküket.

Vissza