Csodás új reklámfilmmel rukkolt elő a Huawei

Kütyü Magazin - 2017. május 1.

„A világ tökéletlen – de már dolgozunk rajta” – ezzel az üzenettel készített reklámfilmet a Huawei legújabb csúcstelefonjához, a P10-hez. 

A Huawei #Perfect10 (tökéletes tízes) egy tökéletlen világban című látványos videó arról szól, hogy a hibákban is megtalálhatjuk az ihletet, amiből aztán valami jót, tökéleteset alkothatunk. Vannak nagyon különleges – de tökéletlen – emberek, akik azon dolgoznak, hogy tökéletesebbé tegyék a világot, amelyben élünk.

A videó az alábbi oldalon megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=PD7A7NRmQH8

A P10 okostelefon magyarországi kampányarca nem más, mint a háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok úszónő Hosszú Katinka, aki szintén szerepel a Huawei egy másik reklámfilmjében. Ez a videó az emberi arcra és egyedi történetekre fókuszál, sokféle karakteres arc mesél benne a portré alanyának vágyairól, küzdelmeiről és sikereiről – köztük felbukkan az úszónő is. A videó az alábbi linken megtekinthető: https://youtu.be/wULQHEKFMvE az alábbin pedig letölthető: https://app.box.com/s/fn1qiym5c4vbsm1vl8cgxk7aewlfnyr8

Vissza