Már a Mi Box androidos TV-okosítón is elérhető a MyTV

Kütyü Magazin - 2017. július 12.

A Mi Boxszal kábeltévé helyett wifihálózaton keresztül lehet online televíziózni: mivel a Telenor MyTV már 72 tévécsatorna élő műsorát tartalmazza, teljes mértékben képes kiváltani a hagyományos, vezetékes tévészolgáltatásokat, ráadásul mobilitásával még nagyobb szabadságot kínál a nézőknek. A Mi Box a letölthető zenei és játék alkalmazások révén igazi szórakoztatóközponttá alakítja a tévéket.

Az Apple-rajongók mellett már az Android TV kedvelői számára is elérhető a Telenor MyTV nagyképernyős használatát kényelmesen, plusz funkciókkal biztosító eszköz: az Apple TV után napjaink egyik legfejlettebb Android TV-t futtató okostévés eszközére, a Mi Box 3-ra is megérkezett a szolgáltatás. A tenyérnyi méretű Mi Box bármilyen HDMI-csatlakozóval rendelkező tévével használható, és komoly előnye a jövőállóság: mivel a legmodernebb, ultra-HD felbontású, HDR-szabványt támogató készülékekkel is kompatibilis, így később, egy új, fejlettebb televízió megvásárlása esetén sem kell lecserélni.

A Xiaomi által gyártott Mi Box bluetoothos távirányítóval kapható, amely támogatja a beszédfelismerést, így például a YouTube-on való kereséshez elegendő megnyomni a mikrofon jelzésű gombot, és bemondani a keresőszavakat. Mivel a Google Android TV platformját futtatja, a Mi Boxra a MyTV szolgáltatást biztosító MyTV Otthon app mellett egyéb okostévés alkalmazások, például zenei appok és játékok is telepíthetők, így használatával a nappaliban lévő tévé egy univerzális szórakoztatóközponttá válik.

A Mi Box 24 990 forintért vásárolható meg a Telenor üzleteiben és webshopjában. A MyTV szolgáltatás tíz, ötven és hetvenkét csatornás díjcsomagjaira nem szükséges hűséget vállalni, és azt nemcsak telenoros ügyfelek, hanem bárki megrendelheti, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas bankkártyával. Ugyanakkor saját ügyfelei számára a Telenor jelentős kedvezményeket biztosít a havidíjból, valamint 2 év hűség vállalása esetén a tévészolgáltatás mellé opcionálisan elérhető HBO GO szolgáltatás havidíjából is.

A MyTV szolgáltatás bárhol használható, és az okostelefon, táblagép és PC mellett rengeteg különböző tévés platformon elérhető. A Mi Box és az Apple TV mellett telepíteni lehet Android TV-t futtató Sony és Philips okostelevíziókra és Samsung okostévére is, de a szolgáltatás támogatja a Google Chromecastot is, amelynek révén a telefonon vagy táblagépen lejátszott filmek a tévéképernyőn jelennek meg.

Vissza