Új darabokkal bővül a nagy sikerű Little Rockerz fejhallgató kollekció

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 1.

Az IFROGZ szeptembertől frissíti a gyerekeknek szóló fejhallgató választékát. A Little Rockerz Costume fejhallgató kollekció megújulása nem csak az új, vidám modellek megjelenését jelenti, de olyan megoldások is bemutatkoznak, amelyeknek köszönhetően a gyerekek és szüleik is egyaránt nyugodtan élvezhetik a zenehallgatás élményét. 

A fejhallgatócsalád fiúknak és lányoknak szánt modelleket is tartalmaz, így minden gyermek kiválaszthatja a személyiségéhez leginkább illő darabot az állatrajongótól egészen a hercegnőig. A Little Rockerz Costume fülhallgatók tökéletesek hosszú utazásokhoz, de felvidíthatják a gyerekeket az esős őszi reggeleken is, ha véget ért a nyári szünet.

„A Little Rockerz Costume fejhallgatókat a humoros  dizájn, a minőségi hangzás és a biztonságos használathoz szükséges hangerő limiter tette sikeressé” - mondta el Dermot Keogh, nemzetközi termékigazgató. „A már létező kínálat sikere alapján nincs kétségem, hogy az új modellek is legalább annyira népszerűek lesznek, ha nem népszerűbbek.”

A kibővített kollekció tartalmazza az alábbi darabokat:

  • Panda – Bújj be a puha fülhallgatópárnák közé!
  • Tiger – Kihozza a tigrist a gyermekből!
  • Kitten – Kidorombolja a gyermekből az aranyos oldalát!
  • Owl – Szórakoztat, ha a gyerekek nem tudnak aludni éjszaka.
  • Princess – Bálokra is tökéletes!

A Little Rockerz Costume frissített kiadása az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Gyermek-barát kialakítás - A túlzott hangerő káros következményeinek elkerülése érdekében minden Little Rockerz modell beépített limiterrel rendelkezik, amely garantálja, hogy a hangerő mindig a biztonságos 85 decibeles határérték alatt maradjon. Az új modellek az extra biztonság érdekében telefonzsinór kivitelű kábelt kaptak.
  • Tiszta hangzás - A 30mm-es meghajtóegységekkel szerelt hangszórók részletgazdag hangjának köszönhetően a gyerekeknek páratlanul tiszta audió élményben lehet részük, amikor zenét hallgatnak, filmeket néznek, vagy játszanak.
  • Kényelem - A fejhallgatóhoz alaptartozék az 1.2 m hosszú kábel, aminek hossza kellő szabadságot biztosít a zavartalan szórakozáshoz. A puha, kényelmes fejhallgatópárnák az érzékeny bőrnek is kedveznek.

Vásárlás

A Little Rockerz fejhallgatók ajánlott bruttó fogyasztói ára 19,99 euró / ~ 6000 Ft. Ajánlott bruttó fogyasztói áron  megvásárolhatók a ZAGG.com webshopjában.

Vissza