Érj el többet az új Fitbit Ionic: adidas edition okosórával!

Kütyü Magazin - 2018. február 28.

A Fitbit bemutatta egészség- és fitneszokosórájának legújabb exkluzív kiadását, a Fitbit Ionic: adidas edition-t, amely hatékonyan segíti az amatőr és profi sportolókat teljesítményük javításában futásspecifikus edzésekkel. 

A Fitbit Ionic: adidas edition a Fitbit Ionic összes hasznos egészség- és fitneszfunkciójával rendelkezik, amit egyedülálló edzői tapasztalattal kialakított adidas Train applikáció egészít ki, amelyet az adidas teljesítmény-szakértőivel együttműködve fejlesztettek ki. Az applikációban hat gyakorlatsort érünk el közvetlenül az óra kijelzőjén, amelyek végzésével alakunkat, erőnket és gyorsaságunkat is egyaránt fejleszthetjük. A Fitbit Ionic: adidas edition kéttónusú, a bőrt lélegezni hagyó pántokkal kapható, valamint az órához egyedi, az adidas által tervezett verseny rajtszám ihlette óraszámlapok is elérhetők.

Az exkluzívan a Fitbit Ionic: adidas edition órához fejlesztett adidas Train applikációban hat, a kijelzőn elérhető futásközpontú edzés található, amellyel bármely edzésprogram kiegészíthető. A programokat összeállító adidas szakértők sok éves tapasztalattal rendelkeznek a mozgásalapú edzés területén, és olyan alapozó gyakorlatokra összpontosítanak, amelyek segítenek a futóknak és atlétáknak teljesítményük fokozásában, céljaik elérésében. Az eszközről vezérelhető applikáció lépésről lépésre vezet végig a gyakorlatokon, és segít azok helyes végrehajtásában. Ezek a gyakorlatok mostantól közvetlenül a Fitbit Ionic: adidas edition óráról elérhetők, bárhol és bármikor végezhetők, így mindenki a saját igényei szerint építheti be edzésébe. 

Az edzőprogram az alábbiakat tartalmazza:

  • Dynamic Warm Up – bemelegítőgyakorlat (5 perc)
  • Power Pace – rugalmasságot, erőt és hatékonyságot javító gyakorlatok (10 perc)
  • Metabolic – segít a sebesség növelésében és felpörgeti az anyagcserét (15 perc)
  • Run Activation – fejleszti a csípő, a vázizomzat és a váll stabilitását (5 perc)
  • Strong Strides – erőfejlesztés a futás során (10 perc)
  • Post Run Stretch – a megfelelő regenerálódást segítő gyors és könnyű levezető nyújtás (5 perc)

„Vezető globális hordozható márkánk, az egészség és fitnesz szinonimája olyan sportiparóriással dolgozik együtt, mint az adidas. Együttműködésünk során továbbfejlesztettük az első okosóránkat, és egy olyan exkluzív kiadást hoztunk létre, amely minden sportolónak segítséget és egyedülálló edzésélményt nyújt” – mondta Tim Rosa, a Fitbit marketingvezetője. „Az akár öt nap akkumulátor-üzemidő, vezető GPS technológia, valamint a Fitbit Ionicban megtalálható fejlett egészség- és fitneszfunkciók az adidas szakemberei által kifejlesztett mozgás alapú edzésmódszerekkel kiegészítve az egyik legjobb megoldást kínálják a sportolók céljainak eléréséhez” – tette hozzá a Fitbit képviselője.

Fitbit Ionic: adidas edition egészség- és fitneszóra továbbfejlesztett PurePulse folyamatos pulzusszámkövetéssel, futáskövető Run Detect, Auto-Pause automatikus szüneteltetés és Auto–Lap körszámoló funkciókkal, beépített GPS-szel és akár 5 napos üzemidővel rendelkezik. Az okosóra 50 méterig vízálló, figyeli az egész napi aktivitást és alvást, a becsült VO2 Max funkcióval pedig kiszámítja a kondíció szintjét. Az okosórára feltölthetjük kedvenc zeneszámainkat, de kiválaszthatjuk azokat a Deezer  lejátszási listáról is. A Fitbit App Galleryben több, mint 400 alkalmazás, valamint egyedi óraszámlapok érhetőek el.

Fitbit Ionic: adidas edition mától előrendelhető a Fitbit.com weboldalon 349.95 euró áron, valamint március 19-től kapható lesz a kiemelt kiskereskedelmi partnereknél is. Az okosóra egy exkluzív, kétszínű, vízálló és lélegző sportos pánttal, Ink Blue és Ice Gray színekben elérhető. A Fitbit Ionic tartozékok, így például a klasszikus bőrszíj is kompatibilis az új modellel.

Vissza