Érkezik a Honor 7X 8.0-s frissítése

Kütyü Magazin - 2018. április 22.

A Honor bejelentette, hogy április végén elérhető lesz a Honor 7X UI frissítése, az EMUI 8.0. A frissítés olyan elképesztő funkciókat hoz magával, mint például az egyedi használat alapú teljesítményoptimalizálás és egyszerűsített telefonbeállítások, amelyek nagyban növelik a Honor okostelefonok funkcionalitását és felhasználói élményét.

Az EMUI 8.0 főbb jellemzői:

  • Funkció-szintű gyorsindítás az appok ikonjaiból - A felhasználók gyorsan elérhetnek egy appon belüli funkciót, ehhez csupán lenyomva kell tartan az ikont, majd kiválasztani az alkalmazás kívánt funkciójának parancsikonját. A felhasználó a kívánt funkciót még ki is húzhatja a felbukkanó menüből, és létrehozhat egy új dedikált parancsikont a képernyőn.
  • Új lebegő irányítópult – Az újonnan létrehozott, főképernyős parancsikonnal a lebegő irányítópult lehetővé teszi, hogy a felhasználó a kezdőképernyőn belül bárhonnan elérhesse a navigációt. 
  • Frissített Beállítások menü és Telefonkezelő - Az újratervezett Beállítások menü egyszerűbb és intuitívabb. A frissített Telefonkezelő automatikusan optimalizálja a rendszert a használati minták alapján, eközben a telefon a legjobb teljesítményén működik tovább.
  • Fényképalbum lomtár - A felhasználók visszahozhatják a fényképeket és videókat, ha véletlenül törlik őket. Az új felhasználói felületen található Galéria olyan lomtárat tartalmaz, amely 30 napig megőrzi a törölt fotókat és videókat.
  • LinkedIn integráció - a Telefonkönyv és az Email az EMUI 8.0-ban lehetővé teszi, hogy a felhasználók szinkronizálják a LinkedIn kapcsolataikat és karrierjükre vonatkozó információkat, ezáltal gyorsabban és könnyebben kezelhessék ezeket a kapcsolatokat.
  • Két Bluetooth eszköz összekapcsolása - Az okostelefonok egyszerre két Bluetooth-eszközhöz is tudnak kapcsolódni, ezzel növelve a mobil nyújtotta élményt.

"A legfrissebb EMUI 8.0 frissítés ismét tanúbizonyságot tesz az elkötelezettségünkről, hogy világszerte innovatív mobiltechnológiát és kivételes minőséget biztosítsunk a felhasználóinknak.  A mobilpiac globális vezetőjeként csúcskategóriás, mégis megfizethető technológiát kínálunk, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy a fiatalok produktív és szórakoztató életmódot folytathassanak- nyilatkozta George Zhao, a Honor elnöke.

A Honor 7X hamarosan megérkezik Magyarországra is.

Vissza