Bármikor be- és kikapcsolható korlátlanság

Kütyü Magazin - 2018. május 10.

A választás teljes szabadságát hozzák el a UPC új mobil díjcsomagjai. A korlátlan adat és beszélgetési opciót bármikor rugalmasan igényelhetik, vagy éppen lemondhatják az ügyfelek hosszabb időre szóló kötöttségek nélkül. A UPC megoldása a hazai kínálatban egyedülállónak számít.

A UPC Mobil, amely 3 évvel ezelőtt a hazai szolgáltatók közül elsőként kínált korlátlan adatforgalmú, hűségidő nélküli díjcsomagokat és hálózat független készülékeket ügyfelei számára, ismét egy forradalmian új megoldással jelentkezik. A UPC mostantól a legértékesebb és legvágyottabb mobil szolgáltatást, a korlátlanságot kínálja ügyfelei számára, immár teljes mértékben az igényeikhez igazodva.

A UPC Mobil Super és Super Plus új mobil díjcsomagokhoz korlátlan beszélgetési és adatforgalmi opciót is választhatnak az ügyfelek, méghozzá úgy, hogy azokat az előfizetés időtartama alatt bármikor igényelhetik, vagy lemondhatják.

A UPC Mobil Start díjcsomag, amely havi 500 MB adatforgalmat és 100 lebeszélhető percet tartalmaz, a UPC valamely kábeles szolgáltatásával rendelkező ügyfelek számára 12 hónapra vállalt hűségidővel már bruttó 2.490 Ft-os havidíjért elérhető, míg a 3, illetve 4 GB havi adatforgalmat és 120, illetve 400 perc beszélgetést lehetővé tévő Super és Super Plus díjcsomagokat már havi bruttó 3.990, illetve 6.490 Ft-ért kínálja a szolgáltató. E két csomaggal ráadásul hálózaton belül ingyenesen hívhatják egymást az ügyfelek. A Super és a Super Plus tarifákhoz havi bruttó 2.000 Ft-ért választható a korlátlan adat opció. A Super Plus tarifa előfizetői havi bruttó 2.500 Ft-ért választhatnak korlátlan beszéd opciót is, amelyet belföldön és EU-roaming során is igénybe vehetnek. A korlátlan adat- és beszéd opciók újdonsága, hogy abszolút rugalmasan alkalmazkodnak a UPC előfizetők egyéni igényeihez és élethelyzeteihez, hiszen a telefonos ügyfélszolgálat segítségével bármikor igényelhetik minimum 1 hónapos időszakra, majd ezt követően bármikor lemondhatják azokat – ráadásul a kiegészítő opciók díját is kizárólag az aktív időszakra kell kifizetniük. További, a hazai mobilpiacon jelenleg egyedülállóan rugalmas megoldás, hogy az ügyfelek nem csak magasabb, hanem alacsonyabb árú tarifára is bármikor átválthatnak akár az előfizetés ideje alatt is. Az új díjcsomagok mellé a UPC Mobil választékából kedvezményes áron vásárolhatnak készülékeket az ügyfelek.

„Munkatársaimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy leginkább ügyfeleink igényeire szabott, magas hozzáadott értékű megoldásokat kínáljunk. A UPC mobil új díjcsomagjaival és a ki-, bekapcsolható korlátlansággal most újra magasra tesszük a lécet a hazai piacon, hiszen új szintre emeljük a rugalmasság fogalmát.” – mondta Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és a UPC Lengyelország vezérigazgatója.

A UPC Mobil díjcsomagokkal kapcsolatos további részletekről a upc.hu/mobil weboldalon, a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámon és a UPC üzletekben kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők.

Vissza