Újgenerációs sport chatbotokat indít a Rakuten Viber

Kütyü Magazin - 2018. május 17.

A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Rakuten Viber bejelentette legújabb együttműködését a Fanbot.ai-val, amelynek értelmében az oldal eSports chatbotja kizárólag a Viber alkalmazáson keresztül lesz elérhető. 

Az új chatbot számos funkcióval és szolgáltatással várja az eSport rajongóit: 

  • Azonnali hozzáférés exkluzív tartalmakhoz, videókhoz, eredményekhez, mérkőzések időpontjaihoz és sok más érdekességhez 
  • Aktív közösség, akikkel valós időben oszthatod meg véleményedet és saját tartalmaidat 
  • Feldobhatod üzeneteidet a különböző ligákhoz készült, egyedi matricacsomagokkal 

A Viber fan Communities oldalán keresztül a felhasználók olyan egyedülálló tartalmakat érhetnek el, mint az élő streamek. A rajongók azonnal értesülhetnek a legújabb eredményekről, miközben barátaikkal és családtagjaikkal chatelhetnek és megoszthatják véleményüket az eSportról akár egymilliárd emberrel világszerte. A közösség tagjai ezen felül egy Viber matricacsomagot kapnak ajándékba, amely külön az eSportok szerelmeseinek készült. 

„Sportrajongók milliói már okoseszközük segítségével értesülnek kedvenc csapatukat érintő hírekről és eredményekről, azonban a jelenlegi platformok nem képesek lépést tartani a drukkerek folyamatosan növekvő igényeivel.” – mondta Cristina Constandache, a Viber globális együttműködésekért felelős alelnöke. „A Viber és a Fanbot.ai új kommunikációs lehetőségeket biztosít a rajongóknak, valamint egyesítik a már meglévő interakciós lehetőségeket, és arra bátorítják a felhasználókat, hogy globális szinten is lépjenek kapcsolatba rajongótársaikkal.” 

Az Esport rajongók mostantól bizonyos tornákat élőben követhetnek a Viberen keresztül, valamint az eSports Fanbot chatbot segítségével azonnal értesülhetnek a mérkőzések időpontjairól, eredményekről, és az aznapi legjobb streamek sorrendjéről. A Community tagjainak hamarosan lehetőségük lesz a mérkőzések eredményeinek megtippelésére, valamint külön csapatközpontú keresések indítására is.

Vissza