Ezek a nyári fesztiválszezon elengedhetetlen kellékei

Kütyü Magazin - 2018. június 28.

A Sony legjobb hangtechnikai felszerelései a buli előtti készülődésre, egy baráti sütögetésre vagy akár egy átmúlatott este utáni relaxációra is tökéletes megoldást nyújtanak.

Bulizz bárhol, bármikor az EXTRA BASS party hangfalakkal

A Sony EXTRA BASS Bluetooth által vezérelhető extravagáns hangfalak könnyen a fesztivál előtti összejövetelek tökéletes kellékévé válhatnak, ugyanis az SRS-XB21, SRS-XB31 és az SRS-XB41 modelleket kifejezetten az elektronikus zene szerelmeseinek tervezték. Nagy kapacitású akkumulátoruknak köszönhetően a vezeték nélküli hangfalak akár az egész estét is kibírják. A DJ funkció biztosítja a megfelelő elektronikus hangzást, a LIVE SOUND rendszerrel pedig akár otthon is átélhetjük a fesztivál élményt.

Fokozd az afterparty-t a bivalyerős audio rendszerrel 

Akiknél hajnalban sem áll meg a buli, azoknak kitűnő választás lehet az MHC-V41D és MHC-V71D modell. A High Power Audio rendszer lehetővé teszi a féktelen bulizást, ezen felül modellek erős hangzása, DJ funkciója és az all-in-one rendszere a party lelkévé teszi a hangfalat bárhol, bármikor.

A hangfalvilág netovábbja beépített High Power Audio rendszerrel

A fesztiválhangzást legkönnyebben az MHC-V90DW hangfallal leszel képes visszaadni, amely a baráti sütögetések, házibulik elsőszámú kiegészítője lehet. A termék erőteljes hangzást és különböző DJ funkciókat biztosít, mindemellett elegáns dizájnja és 170 centiméteres magassága is tekintélyt parancsol. 

Az igazi fesztivál kamera: hibátlan technológia, szenzációs dizájn

Szeretnéd tökéletes minőségben megörökíteni a fesztivál minden pillanatát? A DSC-RX0 lehetővé teszi számodra. A kamera a Sony RX széria legjobb képminőségével, és ultra-kompakt funkciókkal rendelkezik. A kamera vízálló, ütésálló és nyomásálló, így nem kell félnünk a zsúfolt, tóparti fesztiválokon sem. A gép mindössze 110 grammot nyom, így táskában is könnyen elhelyezhetjük a buli ideje alatt. 

Zavartalan nyugalom zajszűrős fejhallgatóval

Ha egy buli utáni reggelen nem vágysz másra, mint egy kis pihenéssel töltött időre, a WH-1000XM2 a neked való fejhallgató. A termék a világ egyik legjobb zajszűrő technológiájával, az Ambient Sound-dal rendelkezik, valamint az emberi hangokat is tökéletesen hatástalanítja. A fejhallgató felületének érintésével ideiglenesen felfüggesztheted a zajszűrő rendszer működését, hogy odafigyelhess a legfontosabb történésekre, vagy bekapcsolódhass egy beszélgetésbe.

Vissza