Hosszabbít “Az Év Honlapja” pályázat

Kütyü Magazin - 2018. október 16.

Meghosszabbított határidővel lehet még jelentkezni hazánk legrangosabb online marketing pályázatára, ‘Az Év Honlapjára’. A legjobb honlapokat, applikációkat, influencer kampányokat, marketing és technológiai megoldásokat 25 kategóriában várja a szakmai zsűri október 30-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség megmérettetni digitális marketinged!

A pályázat idén nemzetközi szintre emelkedett, ezért már nemcsak a magyar nyelvű pályaműveket, de magyar fejlesztők angol nyelvű munkáit is várjuk, amelyekből a legjobbak tovább juthatnak a nemzetközi “World Summit Award” versenyébe. 

„Jelentős változások zajlanak a digitális marketingben. Hódít a vertikális videó, bedurvult az influencer marketing, nyakunkon a mesterséges intelligencia. A digitális marketing-terek egyre automatizáltabbak és szabályozottabbak. Minden a dinamikáról, a mozgásról, a gyorsulásról szól. A digitális pénzek felforgatják a fintech világát, minden azonnal kell. A marketingesek alig győzik szusszal a változások követését. Fontos a tanulás, a fejlődés és a szakmai megmérettetés. ’Az Év Honlapja’ pályázat épp ezért egy biztos pont kíván lenni ebben a hatalmasra nőtt digitális labirintusban.” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

Érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen ez előnyt jelent a közönségszavazatok gyűjtésében, és az értékelésig tovább fejleszthetünk a SEO Siker mérőszámainak segítségével. 

Pályázni az azevhonlapja.hu oldalon október 30. éjfélig lehet. 

A zsűrizést követően az ünnepélyes díjátadóra a november 14-én megrendezésre kerülő “Marketing Summit Hungary” konferencián kerül sor.

Nevezz weboldallal, applikációval, marketing vagy technológiai megoldással és influencer kampánnyal, hogy tiéd legyen 2018-ban ‘Az Év Honlapja’ díj!

Vissza