Jobban jutalmaz a Razer Gold és Razer Silver

Kütyü Magazin - 2018. december 14.

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája egy sor szoftver- és szolgáltatás-frissítést jelentett be, amelyek célja, hogy meggyorsítsák és megnöveljék a gamerek által - kedvenc foglalatosságuk, a játékok játszása révén - megszerezhető jutalmakat. 

Az új frissítések középpontjában az újratervezett Razer Gold és Razer Silver virtuális fizetőeszköz és jutalmazási rendszer áll. A vadonatúj név, megjelenés és élmény mellett az új Razer Gold és Razer Silver a játékvásárlások során megnövelt értéket nyújt a játékosok számára, hűségüket pedig exkluzív Razer-eszközökkel és digitális nyereményekkel jutalmazza. 

A Razer Silver megszerzésének felgyorsítása érdekében a Razer a Razer Cortex-ben visszahozza a nagyra értékelt Paid to Play (fizetett játék) programját, amely mostantól mind PC-n, mind mobilon elérhető. A Paid to Play lehetővé teszi a játékosok számára, hogy játék közben, kizárólag játszás révén keressenek Razer Silvert. 

Most, hogy a Razer Cortex már minden okostelefonra elérhető, a játékosok - mind otthon, mind útközben - megduplázhatják Silver keresési sebességüket.

A Razer emellett a Razer SoftMiner névre hallgató, új asztali alkalmazását is elindítja, amely a játékosok harci állomásainak készenléti GPU adatfeldolgozási kapacitását használja fel arra, hogy összetett blokklánc-alapú rejtvényeket oldjon meg a háttérben. Ezután a felhasználókat Razer Silverrel jutalmazza, a számítógépük feldolgozási sebességétől, és a SoftMiner futási idejétől függően.

A Razer társalapítója és vezérigazgatója, Min-Liang Tan így nyilatkozott: "A Razer szoftverei és szolgáltatásai játékosközpontú ökoszisztémánk szerves részét képezik, és rajongóink számára teljessé teszik a gamer életstílusra vonatkozó ígéretünket. A mai átfogó frissítések jelzésértékűek szoftverplatformunk 50 millió főt számláló regisztrált felhasználói bázisa számára, és azt mutatják, hogy elkötelezettek vagyunk a Razer termékcsalád felhasználói élményének növelése iránt, legyen szó akár az egyszerű egerekről és billentyűzetekről, vagy épp a következő generációs csúcstechnológiás alkalmazásokról.” 

Razer Gold és Razer Silver - új név, nagyobb előnyök

Az először 2017-ben bevezetett Razer zGold és Razer zSilver több mint 5 millió regisztrált felhasználójával a világ egyik legnagyobb virtuális valuta- és jutalmazási platformjává nőtte ki magát.

A játékosoknak szánt virtuális fizetési és jutalom élmény további egyszerűsítése érdekében a Razer zGold és zGold-MOLPoints pontok összevonásra kerülnek, és a továbbiakban a Razer Gold nevet kapják. Ehhez hasonlóan a Razer Goldhoz kapcsolódó hűség- és jutalom-program szintén átnevezésre kerül, és mostantól a Razer Silver nevet viseli.

Napjainkban a Razer Gold több mint 2500 játékban és online digitális áruházban használható fizetőeszközként. Például a Razer Game Store és a GamersGate a fizetés során egyaránt elfogada a Razer Goldot. A Razer Gold emellett olyan népszerű PC és mobiltelefonos címekben, mint a PUBG MOBILE, a Black Desert Online, a Bigo Live és a Mobile Legends: Bang Bang is használható a játékon belüli fizetési tranzakciók során. A Razer Gold vásárlásához több mint 1 millió online és offline hozzáférési pont áll a játékosok rendelkezésre.

A legújabb frissítéssel a Razer Gold gyökeresen újratervezésre került, így használata érthetőbbé és egyszerűbbé vált, valamint mostantól magasabb értéket ad a játékosoknak minden egyes elköltött dollárjuk után. 

  • Egyszerűsített feltöltések: A játékosok helyi valutájának egy dollárja megegyezik egy Razer Golddal, így a számukra leginkább ismerős pénznemben tölthetik fel számlájukat, vásárolhatnak játékokat, valamint bónusz játékbeli tartalmakat.
  • Még többet kapsz az aranyadért: Amikor a játékosok Razer Golddal töltik fel keretüket egyes játékokban, akkor olyan exkluzív játékbeli átváltási árfolyamokat kapnak, amelyek magasabb értéket nyújtanak számukra a pénzükért. Például ha a játékosok 0,99 dollárt költenek a PUBG MOBILE játékban a Google Play-en keresztül, mindössze 60 Unknown Casht zsákolhatnak be. Ezzel szemben a Razer Gold 0,99 dollárja lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy 74 Unknown Casht-hez - azaz 23 százalékkal magasabb értékhez - jussanak.  
  • Exkluzív loot: A magasabb érték felett a játékosok kizárólag a Razer Gold használatával juthatnak rendszeresen exkluzív játékbeli loot-tárgyakhoz. A múltbeli és jelenlegi kampányok között megtalálható egy Razer-témájú ejtőernyő a Razer Golddal vásárlók számára a PUBG MOBILE-ban, valamint egy vadonatúj Razer Hex festés a War Thunder-ben.

Minden egyes elköltött Razer Gold a játékosokat Razer Silverrel jutalmazza meg. Minél több Goldot költenek, annál több Silvert keresnek. A Razer Silver egy olyan jutalom pénznem, amelyet a játékosok az általuk imádott termékekre válthatnak be, legyen szó a legújabb Razer termékekre vonatkozó kedvezményekről, vagy az olyan digitális jutalmakig, mint amilyenek a játékok, az ajándék utalványok, vagy egyebek. A Razer folyamatosan azon dolgozik, hogy bővítse a Razer Silver jutalmainak kínálatát, és arra ösztönzi a játékosokat, hogy figyeljék a közeljövőben érkező további jutalmakat. 

Az új Razer Gold és Silver tárcára történő frissítéshez a játékosoknak egyszerűen csak be kell jelentkezniük a meglévő zVault fiókjukba, és követniük kell a megjelenő frissítési lépéseket, amennyiben pedig még nem rendelkeznek felhasználói fiókkal, mindössze regisztrálniuk kell.

Ezzel azonnal 500 Razer Silver kerül jóváírásra a számlájukon, hogy lerövidüljön a jutalmak felé vezető útjuk. Azok a felhasználók, akik teljesen kitöltik Razer ID profiljukat, további 500 Razer Silverhez juthatnak. A játékosok továbbra is bővíthetik Razer Silver készleteiket a Razer Golddal történő vásárlásaik során, valamint a nyereményjátékokon való részvétellel, amellyel akár 50 000 Razer Silverhez juthatnak. 

A Paid to Play (fizetett játék) visszatérése - játssz, és szerezz Razer Silvert!

A nagyra becsült Paid to Play program visszatért a Razer Cortex-re - ráadásul nem csak a PC-n, de az új Razer Cortex Mobile alkalmazásnak köszönhetően az Android okostelefonokon is. A Razer Cortex Mobile már az indulásakor hivatalosan több mint féle 60 Android okostelefont támogat.

A játékosok könnyedén kereshetnek Razer Silvert azáltal, hogy játékaikat a Razer Cortex alkalmazásból indítják, és egy meghatározott ideig játszanak velük. A PC- és mobil-támogatás révén a játékosok gyakorlatilag megduplázhatják a Razer Silver keresési sebességüket, az általuk kinézett jutalmak felé repítve őket.  

Az új Paid to Play továbbfejlesztett kereseti és kiegyensúlyozó mechanikákat biztosít annak érdekében, hogy minden játékos egyenlő mértékben kerüljön megjutalmazásra.

Fogd munkára a tétlen számítógépedet!

A játékosok rendelkeznek a bolygó legerősebb PC harci állomásaival, amelyek gyakran tétletül állnak, amikor a játékosok kint vannak a szabadban. A Razer a mai napon egy új alkalmazást indított útjára, amely - a háttérben futó blokklánc rejtvények megoldásával - munkára fogja ezeket a pihenő gépeket, édes, édes Silverért cserébe. 

A GammaNow számítási motorja által hajtott új Razer SoftMiner alkalmazás a Razer szoftver arzenáljának legújabb tagja. A telepítést és indítást követően a SoftMiner csendesen fut a háttérben, miközben blokklánc-alapú rejtvényeket old meg a grafikus processzor (GPU) kihasználatlan feldolgozási teljesítményének hasznosításával.

Ezt követően a felhasználókat Razer Silverrel jutalmazza, amelynek mennyisége a SoftMiner futási idejétől, valamint PC-jük számítási kapacitásától függően változik. 

A Razer SoftMiner jelenleg béta változatban, heti 5000 felhasználót támogatva érhető el. A program a Razer Synapse és a Razer Cortex programokkal egyetemben a Razer Centralról tölthető le és telepíthető.

"Napjaink egyetlen más gamer-cége vagy márkája sem rendelkezik olyan kiterjedt rendszerrel, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a legtöbbet hozhassák ki játékaikból és gamer életmódjukból." - tette hozzá Tan. „A Razer Gold továbbra is a játékok megszerzésének, valamint az alkalmazáson belüli vásárlások egyik legjutalmazóbb módja, amely a Razer Cortex-en visszatérő Paid to Play (Fizetett játék) és az új SoftMiner alkalmazással kombinálva biztosítja, hogy valóban a Razer legyen az egyetlen játékos-központú ökoszisztéma, amely gyorsított ütemben jutalmazza a játékosokat, egyszerűen azért, amit a leginkább szeretnek - a játékért." 

Kulcsszavak: gamer, játék, Razer
Vissza