Kapcsolj nagyobb sebességre a Nokia 1 Plus okostelefonnal

Kütyü Magazin - 2019. február 25.

A HMD Global lerántotta a leplet a Nokia 1 Plus-ról, az Android (Go edition) okostelefon család legújabb tagjáról. A minőségi dizájnnal megalkotott Nokia 1 Plus az egyik első Android (Go verzióban) piacra dobott okostelefon. Nagyképernyős megoldásának hála minden eddiginél jobban élvezheted kedvenc alkalmazásaidat, játékaidat, valamint a legfrissebb Android Go funkciókat, köztük a Google Assistant Go-t.

„Azok, akik belépő szintű okostelefont vesznek, komoly pénzügyi döntést hoznak, igazi inspiráló élményt várnak el egy megbízható márkától.” – kezdi nyilatkozatát Juho Sarvikas, a HMD Global termékekért felelős igazgatója. „Azzal a termékfilozófiával, hogy azt fejlesztjük, ami a legjobban számít a fogyasztónak és a legjobb Androidot adjuk hozzá, azokat a felhasználókat célozzuk meg, akik olykor elfelejtve érzik magukat.  A Nokia 1 Plus egyesíti a nagy kijelzőt a jó képalkotással, a minőségi tervezéssel, nano- mintázott borítással, és a legújabb Android 9 Pie (Go verzió) operációs rendszerrel.” – teszi hozzá Sarvikas.

Korszerű dizájn, minőség és hatalmas, nagy fényerejű kijelző

A Nokia 1 Plus újszerű, zászlóshajó dizájnt nyújt az ár/értéket fontosnak tartó szegmensnek.  A 3D hatású hátlapon egy csodálatos texturált nano-mintázat rajzolódik ki. Festés helyett a polikarbonát váz az anyag eredeti színével készül, így sérülés esetén nem látszik a fehér szín alatta, így egyedülálló textúrát biztosít a kifinomult megjelenéshez.

A Nokia 1 Plus modellel kivételesen pénztárcabarát áron kínálunk középkategóriás képernyőméretet. A szenzorsziget csökkentett aránya lehetővé teszi, hogy az alkalmazásokat, vizuális tartalmakat tökéletes minőségben, nagy kijelzőn élvezhessük. A Nokia 1 Plus 5.45” hüvelykes, 18:9 arányú képernyője garantálja a jobbi felhasználói élményt a böngészéshez, a kedvenc tartalmak megtekintéséhez és a játékokhoz. A 8,55 mm vékony Nokia 1 Plus kényelmes tapintást, modern, stílusos megjelenést és kényelmes használatot biztosít a globális rajongótárbornak.

Készíts kivételes selfieket a Beautify móddal 

Készíts igazán részletes fotókat a Nokia 1 Plus autófókusszal felszerelt hátlapi kamerájával és emeld új szintre a selfie élményt a Beautify móddal ellátott előlapi kamerával. A Beautify segítségével a rajongók tökéletes selfie-t lőhetnek magukról: az alkalmazás korrigálja a beszűrődő természetes fényt így segít kisimítani megjelenést, hogy mindig a legjobb formájukat hozhassák.

Mindez egy korszerű MediaTek négy magos CPU-n fut, ami jobb képminőséget biztosít a szín adaptív hibahatárának redukciójával, hogy csak a képzeleted szabhasson a határt képeid minőségének. Úgy alkottuk meg a négy magos lapkakészletet, hogy a lenyűgöző fotós élményt energiahatékonyan érhessük el.  A 8 MP-es, autófókusszal ellátott hátlapi kamerával, LED vakuval és 5MP-es előlapi kamerával felszerelt telefonnal a rajongók tökéletes minőségben rögzíthetik történeteiket, melyeket azonnal meg is oszthatnak a közösségi média felületeken.

Vegytiszta, biztonságos, naprakész Android 9 Pie (Go verzió) 

A legfrissebb Android rendszerre, a 9 Pie Go-kiadására optimalizált Nokia 1 Plus garantálja a gördülékeny és egyszerű használatot, ami az idő előrehaladtával csak finomodni fog. A Google korlátlan tárhelyet biztosít a nagyfelbontású képeknek, melyhez a Nokia Ant Man ingyenes hozzáférést nyújt. Az Android 9 Pie Go verzióján az alkalmazások gyorsabban futnak és kevesebb adatot „fogyasztanak”.

Szerezz teljes hozzáférést az Android Go verziójára optimalizált alkalmazásokhoz, melyeket könnyedén elérhetsz a Google Play áruházban. Töltsd le a legfontosabb alkalmazásokat, a WhatsAppot és a Facebookot, és élvezd első kézből a Google legfrissebb újításait, köztük a Google Assistant Go-t. Fedezd fel a Go verzióhoz hangolt alkalmazásokat, mint a YouTube Go-t, hogy útközben is nézhesd a videókat. Válaszd ki a visszajátszási minőséget és töltsd le kedvenc videóidat, hogy offline is ingyenesen nézhesd őket.

Izgatottan várjuk, hogy felhasználóink kezükbe vegyék a vegytiszta, biztonságos és naprakész Android 9 Pie-al (Go verzió) ellátott Nokia 1 Plus-t. A Nokia 1 Plus nem tartalmaz semmilyen felesleges, előretelepített alkalmazást és nem futtat semmilyen rejtett folyamatot, ami fogyasztja az akkumulátort. Ugyanakkor tartalmazza a legmagasabb szintű biztonsági funkciókat, mint például az ellenőrzött rendszerindítót, ami az adatok nyomon követéséhez és felügyeletéhez egy könnyedén hozzáférhető irányítópultot hoz létre, hogy mindig biztonságban tudhassuk az adatainkat.

Ár és megjelenés 

A Nokia 1 Plus három színárnyalatban érkezik – piros, kék és fekete – és elérhető 2019. március közepétől 34 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. 

Vissza