Valódi fekete árnyalatok, élethű színek

Kütyü Magazin - 2019. április 23.

Az AG8 BRAVIA 4K HDR OLED TV rendkívül mély feketéje, élethű színei és széles betekintési szöge kiemelkedő audiovizuális élményeket kínál a nézőknek. A 65” és 55” méretű televíziók májustól érhetők el Európában.

Az AG8 televízió OLED paneljének 8 millió önmegvilágító pixele páratlan kontrasztot és élethű színeket biztosít. A beépített 4K HDR X1 Extreme képprocesszor három technológiát egyesít: objektumalapú HDR feljavítás, Super Bit Mapping és két adatbázisos képfeldolgozás. Ezek együttesen gondoskodnak a lehető legélethűbb képminőségről, függetlenül attól, hogy televíziós adás, streaming szolgáltatás vagy Blu-Ray mozifilm jelenik meg a tévé képernyőjén. Ráadásul az AG8 televízió támogatja a Dolby Vision képtechnológiát, amely úgy jeleníti meg a tartalmakat otthonában, ahogy alkotóik megálmodták.

Egyedi kialakításának és beépített hangtechnológiáinak köszönhetően, az AG8 OLED TV valóban lenyűgöző audiovizuális élményt nyújt. A Sony egyedülálló Acoustic Surface Audio funkciója segítségével a hang közvetlenül a képernyő közepéből áramlik a néző felé, így a kép és hang tökéletes egyveleget alkotnak. Az AG8 sokoldalúságát segíti a 180 fokban elforgatható és megemelhető tévéállvány, amely alatt kényelmesen elfér egy soundbar is. 

Az AG8 BRAVIA 4K OLED HDR televíziók Sony Android TV platformon működnek, amely a számos Google Play applikáció mellett támogatja a YouTube, Netflix és Prime Video* alkalmazásokat is. Televízióját és otthonát még okosabbá teheti a beépített Google Asszisztenssel**, amelynek hangvezérlő funkciójának köszönhetően a nézők egyszerűen beszélhetnek a televíziójukhoz, így gyorsan és egyszerűen megszervezhetik aznapi teendőiket, böngészhetnek a tartalmak között vagy lejátszhatnak televíziós műsorokat és mozifilmeket. 

Részletes információkért kérjük, látogasson el a termék hivatalos weboldalára: https://www.sony.hu/electronics/televiziok/ag8-series 

_______________ 

* A szolgáltatások elérhetősége régiónként változhat.

** A Google Asszisztens elérhetősége régiónként változhat.

Vissza