Hazánkban is kapható lesz a HONOR Band 5 okoskarkötő

Kütyü Magazin - 2019. szeptember 13.

A Honor legújabb okoskarkötője, a Honor Band 5 folyamatosan figyeli viselője szívverését, számos sport- és fitneszmódban használható, 0,95” AMOLED Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható. Az eszköz Magyarországon 2019 októberétől lesz kapható.

Megszakítás nélkül figyeli viselője egészségét

A Honor Band 5 egész nap valós időben méri a pulzust, és a Huawei TruScreen 3.0 technológiának köszönhetően minden eddiginél pontosabb adatokat szolgáltat az állóképességről. A pulzusmérő nem villog éjjel, hogy ne zavarja az éjszakai pihenést, viszont rezgéssel és villogással figyelmeztet, ha az aktuális pulzusszám meghaladja az előre beállított értéket.

A Honor legújabb okoskarkötője a TruSleep technológiát használva automatikusan rögzíti a könnyű, mély és REM alvási fázisokat, valamint figyeli az alvásminőséget. A TruSleep – amelyet a Harvard Orvostudományi Iskolája Dinamikus Biomarkerek Központjának szakmai támogatásával dolgoztak ki – mesterséges intelligencia segítségével képes pontosan azonosítani hatféle általános alvási rendellenességet, és több mint 200 testreszabott javaslatot kínál az alvásminőség javítására. Az előző generációs modellekhez viszonyítva a Honor Band 5 pontossága így akár 96,3 százalékkal javul.

Professzionális aktivitásmérő

A Honor Band 5 vízálló 50 méter mélységig, és többféle úszásnemben képes rögzíteni a karcsapások számát, a sebességet, a távolságot, az intervallumot, az elégetett kalóriákat, valamint az átlagos SWOLF-számot, amely az úszás hatékonyságáról ad képet. Az adatok alapján figyelemmel kísérhetjük fejlődésünket és javíthatjuk technikánkat.

Az eszköz megbízható társ mindenféle testmozgásban, követi az edzéseket és javaslatot tesz a fejlődésre. A Honor Band 5 számtalan kül- és beltéri sporttevékenységet támogat, például a szabadtéri futást, a futópadon végzett edzést, lovaglást, kerékpározást, túrázást, gyaloglást, úszást, elliptikus tréneren vagy evezőgépen végrehajtott feladatokat.

All-in-one eszköz kényelmi funkciókkal

A Honor legújabb okoskarkötőjébe 0,95” AMOLED Full Colour érintőképernyő került, amely a 240 x 120 pixel (282 PPI) felbontásnak köszönhetően még közvetlen napfényben is könnyen olvasható. Normál használat mellett egy töltéssel 14 napig működik az eszköz.

Okostelefonnal párosítva a Honor Band 5 jelzi a bejövő hívásokat, SMS-eket, emaileket. A távirányító funkció segítségével egyetlen gombnyomással készíthetünk fényképet telefonunk elő- és hátlapi kamerájával. Ha a Bluetooth kapcsolat aktív, a „Find Phone” funkción keresztül meghatározhatjuk a párosított telefonok helyzetét.

George Zhao, a Honor elnöke szerint „a Honor felhasználói elképesztően aktívak. Élvezik, hogy hordható eszközeik nem csupán gazdagabbá teszik életüket, hanem stílusukat is kifejezik. A Honor Band 5 tervezése során az ő igényeik kielégítésére törekedtünk, ezért olyan kiegészítőt alkottuk, ami egyszerre pulzusmérő, aktivitásmérő és divatos kiegészítő.”

A Honor Band 5 okoskarkötő várhatóan 2019 októberében érkezik Magyarországra klasszikus tengerészkék, meteorit fekete és dália pink színben. Javasolt bruttó fogyasztói ára 16.990 Ft.

Vissza