Személyre szabható új Honor okosóra

Kütyü Magazin - 2019. november 26.

A Honor nemzetközi okostelefon márka ma bemutatta legújabb viselhető eszközét, a Honor MagicWatch 2 okosórát Kínában. Az innovatív okos kiegészítő, amely a Kirin A1 lapkakészletnek köszönhetően akár 14 napig működik egy feltöltéssel, intelligens aktivitásmérő és egészségfigyelő technológiákkal motiválja aktívabb életmódra a fiatalokat.  A személyre szabható óralapokkal és négy különböző óraszíjjal teljesen egyedivé tehető Honor MagicWatch 2 várhatóan a jövő év elején érkezik hazánkba.

„A HONOR MagicWatch 2 egy újabb kulcsfontosságú készülék, amely az IoT intelligens okosotthon startégiánk megvalósulását segíti elő” – mondta George Zhao, a Honor elnöke. „A Honor MagicWatch 2-vel nagyot lépünk előre a Honor ökoszisztémájához tartozó, összekapcsolható okoseszközök integrációjában éppúgy, mint a viselhető eszközök globális piacán. Bizonyítja azt az előre gondolkodást, amely az okosórák tervezése és a viselhető termékek fejlesztése terén jellemzi vállalatunkat. Edzés és munka közben a Honor MagicWatch 2 egyaránt segít az optimális teljesítmény fenntartásában.” - nyilatkozta Mr. Zhao.

 

Megbízható edzőtárs 15 fitnesz móddal 

A Honor MagicWatch 2 összesen 15 féle sporttevékenységet támogat, hogy ezzel is ösztönözze egy sokkal személyesebb, változatosabb és hatékonyabb edzési stílus kialakítását. Nyolcféle szabadban végezhető és hétféle beltéri sportban megbízható társa viselőjének, például futás, túrázás, kerékpározás, triatlon, úszás, evezőpadon végzett gyakorlatok vagy szabad edzés alkalmával. 

Azon túl, hogy 15 különböző sporthoz használható aktivitásmérőként, a Honor MagicWatch 2 okosóra 13 féle professzionálisan felépített futótanfolyammal segíti a viselőjét, kezdőtől haladó szintig. Attól függetlenül, hogy az eszköz tulajdonosa csak most kezd el futni, vagy éppenséggel tapasztalt futó, aki hozzáértő edzőtársra vágyik, a Honor MagicWatch 2 különböző kurzusai segítik és motiválják a fejlődését. Az okosórában helyet kapott egy olyan virtuális eszköz is, amellyel beállítható a futás optimális üteme. Az eszköz valós időben ad azonnal megvalósítható tanácsokat, így a felhasználó saját tempójának megtartása mellett képes fokozni az edzés hatékonyságát.

 

Fókuszban az egészség

Három, iparági szinten vezető technológiát használva a Honor MagicWatch 2 alaposan elemzi viselője egészségi állapotát. Valós időben ad pontos információkat és hasznos tanácsokat, így minden eddiginél több segítséget nyújt a felhasználóknak abban, hogy egészségesebbé tegyék életmódjukat.  

A Huawei TrueSleep2.0 technológiának köszönhetően a Honor MagicWatch 2 képes pontosan azonosítani a hat leggyakoribb alvási rendellenességet, illetve több mint 200 javaslat közül a viselője alvási mintázatának megfelelő, testreszabott tanáccsal segíti az alvásminőség fejlesztését. Érzékeli a stressz-szintet is, így ha az okosóra tulajdonosa feszültnek érzi magát, a Huawei TruRelax által javasolt légzőgyakorlatokkal javíthat a közérzetén. 

A Honor MagicWatch 2 folyamatosan figyeli a viselője szívverését, és a Huawei TruSeen azonnal jelzi, ha a pulzus kilép a normális tartományból. A jelek vételét adaptív algoritmus segíti. A Honor MagicWatch 2 vízálló 50 méter mélységig, így a vízben is képes figyelni a pulzusszámot, valamint rögzíti az úszás sebességét, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat és az úszás hatékonyságáról képet adó SWOLF-számot. Az okosóra összes, egészségi állapotra vonatkoz adata szinkronizálható a felhasználó okostelefonjára előzetesen telepített Huawei Health applikációval.

 

Intelligens asszisztens okos szolgáltatásokkal

A Honor MagicWatch 2 akár a párosított okostelefontól 150 méter távolságban is lehetővé teszi hívások indítását és fogadását Bluetooth kapcsolaton keresztül, fülhallgató vagy az okosórába beépített mikrofon és hangszóró segítségével. Jelzi a bejövő SMS-eket, e-maileket, valamint a naptár bejegyzéseket, és megjeleníti ezek tartalmát a kijelzőn. Az okosórán elérhetők az Időjárás, Ébresztő, Időzítő, Find my Phone és más előre telepített alkalmazások is a gyors hozzáférés érdekében. A Honor MagicWatch 2 eszköz 4 GB beépített tárhellyel rendelkezik, ebből 2 GB akár 500 zeneszám tárolására is használható, így a zenehallgatáshoz már nincs feltétlenül szükség mobiltelefonra.

A Honor legújabb okosórájába 1,39” AMOLED Full Colour érintőképernyő és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátor került. A Honor MagicWatch 2 42 mm-es kivitelben achát fekete és sakura arany, valamint 46 mm-es kivitelben szénfekete és lenbarna színekben érkezik majd Európába. 

Vissza