Rövidesen két új Sony okostelefon érkezik hazánkba

Kütyü Magazin - 2020. május 6.

Hamarosan elérhetőek lesznek Magyarországon a legújabb Sony Xperia készülékek, az Xperia 10 II és az Xperia L4. Az L-széria legújabb modellje karcsú, stílusos kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a felhasználó kezébe, így kényelmes böngészést és használatot biztosít, míg a minden eddiginél több Sony technológiával ellátott új Xperia 10 II nagyfelbontású, videós tartalmakra optimalizált képjavító processzorral felszerelt OLED képernyőjén a felhasználók intenzívebb fekete és élénk színekkel élvezhetik kedvenc tartalmaikat.

Maradj kapcsolatban az új Xperia L4 okostelefon segítségével

Május második felétől elérhető új Xperia L4 az ideális belépő szintű okostelefon, mely segít, hogy kapcsolatban maradj a szeretteiddel egész nap. Az L-széria legújabb modellje karcsú, stílusos kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a felhasználó kezébe, így kényelmes böngészést és használatot biztosít.

A prémium kategóriás modellekre jellemző 21:9 széles 6.2”-os kijelzőnek köszönhetően az Xperia L4 nagyobb rálátást biztosít a tartalomra, így kevesebbet kell görgetni. A böngészési hatékonyságot továbbfejlesztve a Sony megosztott képernyőjén már két alkalmazás is futtatható egyszerre, az oldalérzékeléssel pedig a felhasználók könnyebben válthatnak a gyakran használt applikációk közt. Ráadásul a nagy, 3580mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a felhasználók egész nap kapcsolatban maradhatnak.

Számos kreatív lehetőséget és a fotózási készség fejlesztését kínálja a három lencsés kamera, mely egy 13 megapixeles lencséből, egy 5 megapixeles ultraszéles lencséből és egy 2 megapixeles mélységszenzoros kamerából áll a gyönyörű bokeh effektus kedvéért. Az L-széria első három lencsés kamerával felszerelt Xperiájával széles és ultraszéles szögből is készíthetők nagyfelbontású képek. Továbbá lehetőség nyílik filmszerű, 21:9 képarányú fotók és videók felvételére is.

Az Xperia L4 május második felétől lesz elérhető a Sony online üzleteiben és a helyi szaküzletekben. 

 

Hagyd magad mögött a valóságot, és vessz el a felhőtlen szórakozás élményében az új Xperia 10 II-vel

A felső-középkategóriás készülék, a minden eddiginél több Sony technológiával ellátott új Xperia 10 II magával ragadó felhasználói élményt nyújt.

Az IP65/IP68 víz- és porálló technológiával, Corning Gorilla Glass 6 kijelzővel, a vékony, 69 mm-es széles, 151 grammos készülék tökéletesen illeszkedik a felhasználója kezébe, így ezekben az időkben – amikor a szórakozásra még soha nem volt nagyobb igény – helytől függetlenül válik kényelmessé a tartalomfogyasztás.

A legmagasabb fokú, magával ragadó fogyasztói élményért az Xperia 10 II 21:9 képarányú, 6.0”-os kialakítással és a BRAVIA televíziókban használt TRILUMINOS technológiával ellátott fénylő OLED képernyővel rendelkezik. Az Xperia 10 II nagyfelbontású, videós tartalmakra optimalizált képjavító processzorral felszerelt OLED képernyőjén a felhasználók intenzívebb fekete és élénk színekkel élvezhetik kedvenc tartalmaikat. A játékélmény is új szintre lép a filmszerű, 21:9-es képaránynak*   köszönhetően, melynek köszönhetően több játéktér látható, mint előtte bármikor.

A 6.0”-os, 21:9 széles OLED kijelző előnyei közé tartozik még a Sony egyedi megosztott képernyőfunkciója, mely lehetővé teszi két alkalmazás egyidejű futtatását, valamint az oldalérzékelés, melynek segítségével a felhasználók könnyebben válthatnak a gyakran használt applikációk közt.

Az Xperia 10 II a Sony audiotechnológiájával és egy 3,5 mm-es jack dugóval rendelkezik, amely nagyfelbontású és autentikus hangot közvetít vezetékes és vezetéknélküli formában egyaránt.

Azonban a szórakozás itt nem ér véget. Az Xperia 10 II-t három lencsés kamerával szerelték fel, mely egy 12 megapixeles és két 8 megapixeles lencsét kínál az Xperia 1 fókusztávolság-kombinációjával kiegészülve: ultra nagylátószögű (16 mm), nagylátószögű (26 mm) és teleobjektív (52 mm) – ezzel kreatív kísérletezési lehetőségeket biztosítva a fotókészítésnél. A fényképek könnyedén testre szabhatók a különböző beállítások, mint például az Étel, a Portré vagy az Éjszakai mód segítségével, így még a leggyengébb fényviszonyokban is kiváló minőségű fotók készíthetők.

A témától és a körülményektől függetlenül az Xperia 10 II minden alkalommal gyönyörű képet készít, hála a Sony vezető digitális képalkotó technológiájának és továbbfejlesztett színreprodukciónak. Ezenfelül nagyfelbontású, 4K 21:9 kép- és filmrögzítéssel is bővülnek a lehetőségek. 

Az Xperia 10 II IP65/IP68 víz- és porálló technológiája, valamint Corning Gorilla Glass 6 képernyője gondtalan használatot biztosít. Ezen felül a 3600mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a felhasználók egész nap élvezhetik kedvenc alkalmazásaikat, hiszen a telefon lépést tart a felhasználó kreatív energiájával.

Az Xperia 10 II Qualcomm Snapdragon 665 Mobile Platform processzorral és az Android 10 operációs rendszerrel megbízható teljesítményt és gyors hálózati csatlakozást garantál.

____________________

* A kompatibilitás különböző játékoknál eltérő lehet.

Vissza