Frissítéseket és új készüléket is bemutatott a Honor

Kütyü Magazin - 2020. június 23.

A Honor okostelefon és okoszeszköz márka a mai napon bejelentette új okostelefonját, a Honor 9A-t, amely App Gallery-vel érkezik. A Honor az új készülék mellett a Honor Choice termékcsalád új fülhallgatójáról, valamint a Honor Magic Earbuds és a Honor MagicWatch 2 új frissítéseiről is hírt adott.


Honor 9A

A Honor új okostelefonja hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátorral érkezik, így 4G hálózaton akár 33 óra beszélgetési időt, akár 35 óra videolejátszást és akár 37 óra FM rádió hallgatást tesz lehetővé. A karcsú készülékház 9,04 milliméteres, a telefon súlya pedig 185 gramm.

Honor 9A tripla kamerarendszerének köszönhetően lenyűgöző felvételeket biztosít. A 13 MP-es főkamera mellett egy 5 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2 MP-es mélységélesség-állítást segítő kamera található. A 120°-os látószög segít abban, hogy az égbolt vagy a természet minél nagyobb részlete megörökíthető legyen. Az előlapi kamera 8 MP-es, a felvételek, alkalmazások és egyéb dokumentumok tárolására 64 GB belső tárhely áll a felhasználó rendelkezésére, mely microSD kártya segítségével 512 GB-ig bővíthető. A Honor 9A Fullview kijelzője 6,3”-es, és 3 GB RAM található benne. 

A Honor kínálatának legújabb tagja Android 10 mobil operációs rendszeresen alapul, Huawei App Gallery-vel kiegészülve, ami alkalmazások és szolgáltatások ökoszisztémáját nyújtja a felhasználóknak. A testre szabható és letisztult kezelőfelületről a Magic UI 3.1-es verziója gondoskodik.

A Honor 9A Magyarországon várhatóan 2020 harmadik negyedévében lesz elérhető.


Viselhető kiegészítők frissítve

Annak érdekében, hogy a felhasználók minél több helyzetben és még testre szabottabban használhassák viselhető kiegészítőiket, a Honor folyamatosan biztosít különböző frissítéseket ezen eszközökre. A Honor MagicWatch 2 frissítését követően, ami immár 100 sportmódot támogat, a Honor Magic Earbuds is új móddal bővül. Az Awareness Mode segítségével a fülhallgató zajszűrője egyénileg állítható. A felhasználó adott tevékenység közben kikapcsolhatja, így jobban figyelhet környezetére a fülhallgató levétele nélkül. Ha azonban teljes mértékben a zenehallgatásra vagy telefonbeszélgetésre szeretne koncentrálni, akkor ez a mód egy gombnyomással kikapcsolható*.

 


Honor Choice: TWS Earbuds akár 24 órás összesített üzemidővel

A Honor 1+8+N stratégiájának középpontjában az okostelefon áll, amihez nyolc otthoni okoseszköz valamint partnereken keresztül értékesített termékeinek széles köre kapcsolódik. Ennek részeként a Honor számos gyártóval működik együtt a Honor Choice termékcsalád fejlesztésekor, aminek első, nemzetközi forgalomban is kapható tagja a Honor Choice True Wireless Earbuds. Az eszköz két mikrofonjának köszönhetően hatékonyan szűri ki a környezeti zajokat, akár zenehallgatásról, akár telefonhívásról van szó. Akár 24 órás üzemideje**  praktikus és nélkülözhetetlen kiegészítővé teszi. A termékek elérhetőségével kapcsolatban a későbbiekben várható pontos információ.

__________________

* A funkció a Huawei AI Life alkalmazáson keresztül érhető el, a 1.9.0.133 szoftverzióra való frissítést követően. Az Awareness mode a Shortcuts menüben aktiválható. A fülhallgató hosszú megnyomásával lehet bekapcsolni.

** Akár 6 órás lejátszási idő egy feltöltéssel. A töltő doboz további 18 órányi lejátszást biztosít. A teljes üzemidő a tokkal együtt átlagos használat esetén akár 24 óra.

Vissza