Népszerű funkciókkal érkezik a Galaxy S20 család legújabb tagja

Kütyü Magazin - 2020. szeptember 24.

A Samsung bemutatja a Galaxy S20 család legújabb tagját, a Galaxy S20 Fan Edition készüléket. Az okostelefon prémium megoldásokkal, tripla kamerával, új, izgalmas színárnyalatokban érkezik. A Galaxy S20 FE egy igazi csúcskészülék, amelyben megtalálhatók a Galaxy rajongók kedvenc funkciói. Az új kiadás az S20 telefonokhoz képest elérhető 249.990 forintos áron lesz kapható.

A koronavírus járvány megváltoztatta a világot, a technológia pedig minden eddiginél fontosabb szerepet játszik a felhasználók életében. A Samsung azért alkotta meg a Galaxy S20 FE modelleket, hogy a csúcskészülékek erejét a felhasználók minél szélesebb köréhez eljuttassa. A Galaxy S20 széria legfontosabb megoldásai, mint például a folyamatos görgetést lehetővé tevő kijelző, az MI alapú kamera, a fejlett processzor, a hipergyors kapcsolat, az Intelligens akkumulátor és a bővíthető tárhely mind megtalálhatók az új Galaxy S20 FE letisztult kialakításában. 

„Folyamatosan figyeljük a felhasználók visszajelzéseit, így pontosan tudjuk, mit szeretnek igazán a Galaxy S20 szériában, mely funkciókat használják leggyakrabban és mit szeretnének viszont látni egy új készülékben” – mondta el Dr. TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – „Az S20 FE a Galaxy S20 család kiegészítése és egy új lehetőség arra, hogy a felhasználók megismerhessék a Samsung innovatív megoldásait és a számukra fontos dolgokra koncentrálhassanak a legjobb Galaxy eszközökkel.” 

 

Az önkifejezés szabadsága   

A fotók és videók készítése és megosztása az önkifejezés egyik legkedveltebb formája. A Galaxy S20 FE professzionális Hátlapi kamerájával és 32 MP Előlapi kamerájával is azonnal posztolható képek készülnek a tetra-binning technológiának köszönhetően.

 

A Galaxy S20 FE nagyméretű képszenzorának és a képfeldolgozási technológiának köszönhetően a felhasználók élénkebb színeket és részletesebb képeket örökíthetnek meg akár kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. Éjszakai módban a képfeldolgozás MI alapú optimalizációval egészül ki, amely stabilizálja a felvétel közbeni mozgásokat így a képek élesek maradhatnak. 

 

A képek témája nincs mindig a közvetlen közelben, a Galaxy S20 FE harmincszoros Space Zoom ultranagyítása azonban elég közel viszi a felhasználókat a fotótémához. A felvételek szerkesztése és megosztása legalább olyan fontos a Galaxy rajongóknak, mint az elkészítésük, ezért a Galaxy S20 FE-vel könnyedén készíthetők látványos tartalmak valós időben, ahogyan az igazi profik is csinálják.  

 

A felhasználók kifejezhetik egyedi stílusukat a Galaxy S20 FE hat élénk színvariációjának egyikével. Az árnyalatok között mindenki megtalálhatja a személyiségéhez és az öltözködéséhez legjobban illeszkedő darabot. A Ködös Piros, Ködös Narancs, Ködös Levendula, Ködös Menta, Ködös Kék és Ködös Fehér  színekben érkező készülékeken megtalálhatók a Galaxy S20 család jellegzetes stílusjegyei, a ködös hatású hátlapon pedig nem látszanak az ujjlenyomatok és a koszolódás. 

 

Tedd, amit szeretsz! 

Sokak életében játszik központi szerepet a mobiltelefonjuk, így elengedhetetlen, hogy a készülék a formatervezéstől a teljesítményig minden téren kiváló élményt nyújtson. Ennek érdekében a Galaxy S20FE továbbfejlesztett processzorral érkezik. A Galaxy S20 FE 6,5 colos Infinity-O Super AMOLED kijelzőjének és a 120Hz-es frissítési rátának köszönhetően a weboldalak pörgetése és a videónézés is különleges élmény lehet. 

 

Az Xbox Game Pass Ultimate hozzáférésnek köszönhetően a mobilos játékélmény új szintjét hozza el a készülék.

 

A Galaxy S20 FE azonnal csatlakoztatható a Galaxy ökoszisztéma további tagjaival, mint például a Galaxy Buds Live vagy Galaxy Fit2 készülékekkel. 

 

Minden, amit akarsz, aggodalmak nélkül 

A Samsung Galaxy S20 FE akkumulátora akár egy teljes napig is bírja töltés nélkül. A készülék 4.500 mAh akkumulátora, az erőteljes processzor és a Szupergyors töltés lehetővé teszi a felhasználók számra, hogy egész nap futtassák a kedvenc alkalmazásaikat a készülékükön, anélkül, hogy az akkumulátor miatt kellene aggódniuk. Az élet kiszámíthatatlanságára felkészülve a Galaxy S20 FE IP68-as víz- és porállósággal érkezik.  

A folyamatosan fejlődő technológiai megoldásokra felkészülve a vállalat gondoskodik a Galaxy S20 FE mobilok háromgenerációs Android OS frissítéséről, így a készülékeken mindig a legkorszerűbb biztonsági megoldások és egyéb Samsung funkciók érhetők el.

Elérhetőség

A Samsung Galaxy S20 FE készülékek október 2-tól érhetők el Magyarországon a samsung.com, a szolgáltatók és a viszonteladók weboldalán keresztül. A Galaxy S20 FE telefonok a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s20/buy/ weboldalon keresztül már előrendelhetők, 249.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. 

Vissza