Szemkímélők a Samsung 2021-es Neo QLED modelljei

Kütyü Magazin - 2021. március 16.

A Samsung 2021-es Neo QLED televíziói az elsők között kapták meg az elismert minősítő intézet, a Német Elektrotechnikusok Szövetségének (VDE) Szemkímélő tanúsítványát. Az elismerés tovább erősíti a Samsung elkötelezettségét tévéi megbízhatóságának folyamatos fejlesztése mellett.  

Minden letesztelt 2021-es QLED modell*  a legmagasabb szintű Szemkímélő tanúsítványt nyerte el, amely magába foglalja a Biztonságos és a Kíméletes tanúsítványokat, valamint a villódzásszint** , az uniformitás***  és a színhűség****  értékelését is.

 

A Biztonságos tanúsítványt azok a termékek kaphatják meg, amelyek kékfény, UV- és infravörös sugárzás kibocsátása a Kibocsátásmentes kategóriába tartozik a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC) besorolása szerint. 

A Kíméletes tanúsítvány alátámasztja, hogy a készülékek hatása a melatoninszintre megfelel a Nemzetközi Megvilágítási Bizottság (CIE) szabványának. 

 

Az IEC egy nemzetközi szabványügyi szervezet, amely elkészíti és közzéteszi az elektromos, elektronikai termékekre és a kapcsolódó technológiákra vonatkozó nemzetközi szabványokat. A CIE a fény, a megvilágítás, a szín és a színterek nemzetközi szervezete. 

Az elismerések azt is igazolják, hogy a Samsung QLED TV készülékei kiemelkedő képminőséget és színhűséget érnek el, amelyek nagyban hozzájárulnak a felhasználói élményhez.

_________________

*  A QN900, QN800, QN90/95, QN85, Q80, Q70 és Q60 modellek.

**  A Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC) szabványai alapján.

***  A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) mérései alapján.

****  Az Információs Kijelzőmérési Szabványok (IDMS) alapján. 

Vissza