Megérkezett Magyarországra a HONOR Band 6

Kütyü Magazin - 2021. április 22.

Hatalmas kijelzővel, egészség- és fitneszkövető funkciók széles kínálatával és akár 14 napos üzemidővel ellátott új, prémium okoskarkötővel bővül a HONOR viselhető eszközeinek sora.

A HONOR Band 6 április 23-tól érhető el a hazai kínálatban meteorit fekete, homokkő szürke és korall pink színekben. Az eszköz az 1,47 hüvelykes AMOLED kijelzővel, a bővített egészség-és fitneszkövető funkciókkal, köztük a véroxigénszint- méréssel, valamint az akár 14 napos üzemidővel új szintre emeli az okoskarkötő kategóriát. A készülék a Honor Band-eknél megszokott kedvező árral mindenkinek szól, aki támogatást keres a fitt és egészséges életmód elérésében. A Band 6 18 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron érhető el április 23-tól az eMAG, az Euronics, az Extreme Digital és a Media Markt kínálatában, április végétől pedig várhatóan a Telekomnál is megtalálható mindhárom színben.

A Band 6 egyszerűvé, szórakoztatóvá és megfizethetővé teszi az egyéni egészség és fitnesz célok elérését. A menü számos különböző nyelven, köztük magyarul is elérhető, megkönnyítve az eszköz kezelését. Az okoskarkötő kategóriában eddig nem megszokott nagy, lapos kijelző, az elérhető színek és a variálható óraszámlap pedig lehetővé teszik az eszköz viselését elegáns vagy sportos stílusban is. 

 

SPECIFIKÁCIÓK*:

Méretek: 43 mm (hosszúság) x 25.4 mm (szélesség) x 11.45 mm (vastagság)

Súly: 18 g (szíj nélkül)

Kijelző: 1,47” AMOLED színes érintőkijelző, 194 x 368 pixel, személyre szabható óralapok, magyar nyelvű menü

Dizájn: AMOLED kijelző keskeny kávával, HONOR Dizájn, speciális gomb piros jelzéssel, szilikon gumiszíj

Üzemidő: akár 14 napos üzemidő egyetlen feltöltéssel**, átlagos használat mellett, 10 perces töltéssel akár 3 napos üzemidő érhető el***

Akkumulátor: 180 mAh

Bluetooth: 2.4 GHz, BT5.0, BLE

Operációs rendszer: Andoid 5.0 és IOS 9.0 vagy ezeknél újabb rendszerekkel kompatibilis

Vízállóság: 50 méterig, 5ATM

Egészségkövetés:

•  Intelligens 24-órás pulzusfigyelés a TruScreen 4.0 technológiával

•  Véroxigénszint- mérés****

•  Pulzusriasztások előre beállított adatok alapján

•  Személyre szabott alvástámogatás a TruSleep algoritmus segítségével

•  Cikluskövető naptár

Fitnesz és sport módok:

•  10 különféle sportmód

•  6 edzéstípus automatikus észlelése

•  Akár vízben is használható

•  Pontosan rögzíti a pulzust, a futási időt, a távolságot, a sebességet és a tempót

•  Előre beállított célok alapján visszajelzést ad mozgás közben

Okos asszisztens:

•  Értesítés bejövő üzenetekről, hívásokról, emlékeztetőkről

• Zenelejátszó funkció, könnyed váltás az érintőkijelző segítségével*****

•  Párosított okostelefon keresése Bluetooth hatótávolságon belül 

•  Távirányító funkció a fotózáshoz******

_____________

* A HONOR Band 6 nem orvosi eszköz. A mérési eredmények csak személyes referenciakét szolgálnak, nem orvosi javaslatok.

** Az adatok a Honor belső laboratóriumi eredményei alapján kerültek meghatározásra. A tényleges töltési sebesség és az akkumulátor élettartama a különböző környezettől és helyzettől függően változhat. A tesztelési környezettípusok a következőképp kerülnek meghatározásra:
   Átlagos használat: Engedélyezett pulzusmérés és alvásfigyelés; rövid képernyő-ellenőrzés naponta 200 alkalommal,  napi 50 bejövő üzenet, 3 bejövő hívás és 3 ébresztő, heti 30 perc edzés.
   Intenzív használat: Engedélyezett pulzusmérés és alvásfigyelés, rövid képernyő-ellenőrzés naponta 500 alkalommal, napi 50 bejövő üzenet, 3 bejövő hívás és 3 ébresztő, heti 60 perc edzés.

A Honor Band 6 akár 3,5 napig használható, átlagos használat mellett, 10 perc töltés után.

*** Az adatok a Honor belső laboratóriumi eredményei alapján kerültek meghatározásra. A tényleges töltési sebesség és az akkumulátor élettartama a különböző környezettől és helyzettől függően változhat.

**** A HONOR Band 6 nem orvosi eszköz. A mérési eredmény csak személyes referenciakét szolgál, nem orvosi javaslat. A véroxigénszint- mérő funkció nem elérhető Japánban, Koreában és Tajvan piacán. A funkció a Health alkalmazással működik.

***** A zenelejátszás vezérlése nem érhető el iOS-eszközökön és néhány okos funkciót csak a Magic UI 2.0 vagy újabb verziójú Honor készülékek támogatják.

****** A távoli kamera funkciót csak a Magic UI 2.0 vagy újabb verziójú Honor készülékek támogatják.

Vissza