Négyezer kilométerig bírja a HUAWEI új okosórája

Kütyü Magazin - 2021. augusztus 7.

A napokban érkezik Budapestre a HUAWEI EuroTrip két utazója, akik négyezer kilométert tesznek meg Európában és különböző kihívásokkal tesztelik, hogy a HUAWEI Watch 3 Pro tényleg bírja-e 21 napig egy feltöltéssel. A nyolc országot érintő kalandról a két lengyel influencer – Zuzia és Andrzej Treneiro – folyamatosan beszámol, köztük egy SUP-ozásról is a Dunán Abosi Barnival.

Európa ismét megnyitotta határait az utazók előtt. A HUAWEI Technologies arra invitált két kalandort, hogy az EuroTrip keretében 21 nap alatt 8 ország érintésével tegyenek meg 4000 kilométert. Küldetésük során különböző kihívásokban és feladatokon vesznek részt, találkoznak lokális influencererekkel, megnézik Európa legszebb látnivalóit és emellett azt is megtudhatják, hogy a HUAWEI Watch 3 Pro akár 3 hetes üzemideje tudja-e velük tartani a lépést. 

A két utazó

Július 26. és augusztus 15. között két utazó influencer – Zuzia és Andrzej Treneiro – a HUAWEI Watch 3 Pro-val több mint négyezer kilométert tesz meg a görögországi Athéntól a csodálatos horvátországi Pag-szigetig, érintve Bulgáriát, Szerbiát, Romániát, Magyarországot, Ausztriát és Szlovéniát. Ezalatt lélegzetelállító vidékeket fedeznek fel, és számos olyan adrenalindús dolgot próbálnak ki, amelyek az elmúlt évben nem voltak elérhetőek. 

Athén ókori romjai, Szófia zegzugos utcái és az erdélyi régió hegyei csak néhány olyan hely, ahová ellátogatnak. Sőt, kipróbálják a bungee jumpingot, a hegyi kerékpározást és a sífutást is, hogy a nyári szezonban megismerhessék Európát. Még az erdélyi rengetegben megbúvó titokzatos kastélyba is ellátogathatnak egy vérfagyasztó kalandra. A HUAWEI közösségi oldalainak követői is irányíthatják az utazók életét: kiválaszthatja azokat a kihívásokat, amelyekben részt kell venniük. A kalandorok mindenről posztokban és Instagram sztorikban számolnak be a vállalat hivatalos Instagram oldalán.

A HUAWEI Fans Meetup során a rajongók találkozhatnak a két influencerrel, hogy különböző feladatokban és kihívásokban vegyenek részt, jobban megismerjék a kalandorokat és értékes díjakat nyerjenek. Zuzia és Andrzej augusztus 7-én, szombaton érkeznek Magyarországra, ahol Abosi Barni, a HUAWEI influencere elviszi őket SUP-ozni a Dunára és biciklizni a Balatonra, valamint egyikük megkóstolja az erős paprikát is. 

A legjobb útitárs

A kalandorokra nem csak a követőik, de a karórájuk is figyel. A csuklójukon lévő HUAWEI Watch 3 Pro számos fejlett érzékelőjével pontosan méri és elemzi alvásukat, pulzusukat extrémsportok és számos más tevékenység közben, sőt, még a lépéseiket is számolja. Emellett minden országban tesztelik az eszköz különböző funkcióit, például a stresszfigyelést és az eSIM -et, hogy lássák, egy okosóra is lehet valódi útitárs. A kalandokban végig számíthatnak az elképesztő hangélményt nyújtó FreeBuds 4 vezeték nélküli fülhallgatóra, valamint a HUAWEI MatePad 11 tabletre is.

Kulcsszavak: okosóra, Huawei
Vissza