A HONOR MagicBook X 14 és X 15 továbbfejlesztett teljesítményt nyújt prémium és karcsú készülékházban

Kütyü Magazin - 2021. október 26.

A HONOR nemzetközi technológiai márka bejelentette az új HONOR MagicBook X 14 és HONOR MagicBook X 15 laptopokat. A karcsú, alumínium készülékház 10. generációs Intel Core processzort, 56 Wh-s akkumulátort, kétcsatornás memóriavezérlőt, 2x2 MOMO kétantennás kialakítást és nagyteljesítményű hűtőventilátort rejt. A laptopok így gyors működést és kimagasló felhasználói élményt biztosítanak munka és kikapcsolódás közben. 

Prémium és könnyű készülékház, szemet kímélő HONOR FullView kijelző

A HONOR MagicBook X 14 alumínium készülékháza 1,38 kg-ot nyom és 15,9 mm vékony, így útközben is praktikus eszköz. A laptopok űrszürke színben érkeznek.

A ragyogó, 14”-es HONOR FullView kijelzőt 4,8 mm vékony káva öleli körbe három oldalról, a kijelző pedig a készülék előlapjának 84%-át foglalja el. A HONOR MagicBook X 14 ezzel magával ragadó élményt és magas képminőséget biztosít, minden részletet jól láttatva. A 180 fokban kinyitható fedélnek köszönhetően a kijelző praktikusan állítható, tartalommegosztáshoz pedig teljesen kihajtható. 

A HONOR MagicBook X 14 és a HONOR MagicBook X 15 a TÜV Rheinland által minősített alacsony kékfény-kibocsátással bír, villogásmentes megjelenítést nyújtva, ami csökkenti az ártalmas kék fénysugarak által okozott szemfáradtságot, és hosszú használat során is kíméli a szemet. 

 

10. generációs Intel Core processzor

A HONOR MagicBook X 14 és HONOR MagicBook X 15 10. generációs Intel Core i5-10210U processzorral érkezik, ami még jobb teljesítményt nyújt, és turbó üzemmódban akár 4,2 GHz-es órajelet garantál. 

Az erőforrás-igényes műveletek elvégzése gyors és hatékony, köszönhetően az egycsatornás memóriavezérlők adatátviteli sebességét 50%-kal meghaladó kétcsatornás memóriavezérlőnek.  A 16 GB-os DDR4 kétcsatornás RAM és az egyik leggyorsabb, PCIe NVMe SSD tárhely multimédia fájlok, fotó- vagy videószerkesztés és játék közben is gyors működést biztosít.

A HONOR MagicBook X 14 és a HONOR MagicBook X 15 nagy teljesítményű hűtőventilátorral érkezik, ami akár 38%-kal több levegőt szív be, és hatékony disszipációt biztosít, így huzamosabb használat során is megfelelő hőmérsékleten tartja a készüléket. A nagy kapacitású, 56 Wh-s akkumulátor egy feltöltéssel akár 13,2 órás üzemidőt biztosít 1080p videó lejátszása esetén (belső tárhelyről), vagy 11,3 órányi böngészést. A mindössze 200 g súlyú 65 W-os gyorstöltővel pedig 60 perc alatt akár 70%-ra is feltölthető az akkumulátor.

 

Multitasking több eszközön és több kijelzőn

A HONOR MagicBook X 14 és a HONOR MagicBook X 15 2x2 MIMO kétantennás kialakítású, 160 MHz-es sávszélességgel, így akár 1733 Mpbs vezeték nélküli átviteli sebességre is képes. A felhasználók gyors és akadozásmentes letöltésre és stabil adatkapcsolatra támaszkodhatnak távoli munkavégzés, tanulás és szórakozás közben is.

A telefon kijelzője és a tárolt fájlok a laptopon is megjeleníthetőek, és drag and drop funkcióval kezelhetőek, ugyanazzal a billentyűzettel és egérrel. A felhasználók a két eszköz közt könnyen válthatnak, és ott folytathatják a munkát, ahol abbahagyták, eszköztől függetlenül. A HONOR MagicBook X 14 és a HONOR MagicBook X 15 elindítása az ujjlenyomat-olvasóval ellátott billentyűnek köszönhetően biztonságos és gyors.

Vissza