Új Xplora modellek a gyerek okosórák piacán

Kütyü Magazin - 2022. március 4.

Az Xplora Technologies ("Xplora"), a piacvezető gyerek okosóra márka három új okosóra modellt jelentett be a barcelonai kiállításon, melyek 2022-ben kerülnek forgalomba: az új X6, az Xplora sikeres, prémium kategóriás okosórájának, az X5 Play-nek a következő generációja, az XGO3 óra pedig egy jelentősen továbbfejlesztett, belépő szintű modell. Emellett az Xplora bemutatta az X6 Pro-t is: az élvonalbeli, csúcskategóriás modell egyedülálló felhasználói élményt kínál. Az X6 és az X6 Pro modellek az Xplora saját fejlesztései, Qualcomm Snapdragon Wear chipsettel – fókuszban a nagy teljesítménnyel és a szülők számára adható nyugalom biztosításával.

"Van két kérdés, amit szinte minden szülő feltesz magának: hogyan tudnék egyszerűbben kommunikálni a gyermekeimmel, és hogyan tudnám rávenni őket, hogy aktívabbak legyenek?" – veti a kérdést Sten Kirkbak, az Xplora vezérigazgatója. Ezek az új készülékek ideálisak első telefonként a 4-10 éves korú gyermekek számára, miközben gamifikációs megoldásokkal és lépésszámláló funkciókkal a fizikai aktivitást is ösztönzik. 

Az új X6 Pro modellel az Xplora jelentős lépést tesz előre a gyermekeknek szánt okosórák és a családi IoT kategóriájában. Az okosóra a legmodernebb Snapdragon Wear 4100 chipsetre épül, és természetesen kapcsolódik az Xplora saját, aktivitás ösztönző platformjához, a Goplay-hez. Az ultra-éles megjelenítési élmény érdekében az X6 Pro AMOLED kijelzővel és magas felbontással érkezik, hogy fiatal felhasználók a legnagyszerűbb minőségben élvezhessék az órához kapcsolódó valamennyi szolgáltatást.

"Az Xplora elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa annak érdekében, hogy családok biztonságosan tarthassák egymással a kapcsolatot. A gyermekeknek szánt okosórák új generációját hozzuk el fejlett szolgáltatási és új tartalmi megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik a gyermekek biztonságos belépését a digitális világba. A Qualcomm Technologies, Inc. vállalattal való együttműködésünk is ezt az elköteleződésünket mutatja." – mondta Kirkbak.

"A gyermekeknek szánt okosórák szegmense az egyik leggyorsabban növekvő szegmens a viselhető eszközök piacán, innovációs szempontból óriási potenciállal. Nagy örömünkre szolgál, hogy az Xplorával együttműködve új felhasználói élményeket nyújthatunk a prémium kategóriás okosórákhoz, amelyeket a gyerekek imádnak, és amelyekre a szülőknek szüksége van. A népszerű Snapdragon Wear chipsetjeink „dobognak” az Xplora X6 és X6 Pro okosórák szívében; többek között az interaktív élmények maximalizálása, a 4G LTE-vel kapcsolódás, a biztonságosabb GPS meghatározás, és a hosszabb akkumulátor-üzemidő érdekében." – mondta Pankaj Kedia, a Qualcomm Technologies, Inc. viselhető okos eszközöket fejlesztő részlegének vezetője.

Újdonságok az X6 Pro-ban:

  •  Qualcomm Snapdragon Wear 4100 chipset
  •  Lekerekített AMOLED kijelző a még élénk képminőségért 
  •  eSIM technológia a zökkenőmentes beüzemelésért 
  •  5 megapixeles kamera, szelfi móddal 
  •  Kibővített tartalom a személyre szabhatóság és a felhasználói élmény érdekében 
  •  Zökkenőmentes élmény az Xplora Goplay aktivitási platform használata közben
Vissza