Országos Gaming Expo 2022

Kütyü Magazin - 2022. március 7.

Kiemelt érdeklődés övezi hazánk legnagyobb gaming roadshowját. Az Országos Gaming Expo-karaván már kilenc nagyvárosban szórakoztatta a gamingre éhes közönséget és informálta az e-sport iránt érdeklődőket. 

„Az Országos Gaming Expo rendezvénysorozat egy új kezdeményezés, melynek célja, hogy közelebb hozza a hazai videójátékos és e-sport világot a vidéken élő emberekhez. Elsősorban fiatalokat és családokat várunk az eseményekre. A rendezvényeken való részvétel díjmentes, de regisztráció köteles. Regisztrálni online az ogex.hu felületén és a helyszínen is lehet” – mondta Biró Balázs György az Egymillióan a magyar esportért Egyesület elnöke.

 

 

Az OGEX állomásain kipróbálhatók a legnépszerűbb e-sport játékok, készségfelmérőn kiderül, hogy ki milyen szintet érhetne el az e-sportban. A több mint 100 játékállomáson ezek mellett szimulátorok, VR-játékok, Star Wars kiállítás és a rengeteg társasjáték színesíti a programot. 

 

 

A színpadon egész nap beszélgetések, cosplay bemutatók, kvíz, közös játékok várják a közönséget, melynek műsorvezetője a népszerű influenszer, Kiss Imi. A vendégek között pszichológusok, valamint e-sport szakértők járják körbe az e-sport és a gaming témáit, de bemutatkoznak többek között a helyi e-sport szervezetek is, akiket a kiállítók között lehet megtalálni.

Nem lehet teljes a nap versenyek nélkül: Granturismo Sport döntő, valamint FIFA verseny színesíti a programot.

 

 

És egy igazi különlegesség: a PC Guru magazin jubileumi kiadványa (30 éves a magazin) csak az Országos Gaming EXPO állomásain elérhető. Retró tartalmak, visszaemlékezések mellett számos izgalmas, mai téma várja a PC Guru régi és leendő olvasóit.

Vissza