Középpontban a sebesség és a teljesítmény

Kütyü Magazin - 2022. április 25.

A HONOR nemzetközi technológiai márka bejelentette a Google Mobile Service szolgáltatással felszerelt HONOR Magic4 Lite modelljének hazai bevezetését. A HONOR jelentős technikai innovációi által támogatott HONOR Magic4 Lite 66 W-os HONOR SuperCharge technológiával, iparágvezető vékony és keskeny formával büszkélkedhet, és az okostelefon piac egyik első olyan terméke, amely a Snapdragon 695 5G mobil platform processzorral működik. A HONOR Magic4 Lite április 25-től elérhető a kereskedelmi partnereknél 129 990 Ft ajánlott fogyasztói áron, és május első hetétől a Yettel kínálatában is.

„A HONOR Magic4 Lite egyaránt kivételes minőségű szoftverrel és hardverrel érkezik az okostelefon-felhasználókhoz, és a mai szórakozásra vágyó generáció számára a legjobb élményt nyújtja" – mondta George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója. „Innovatív technológiai megoldásaink, köztük a magával ragadó HONOR FullView kijelző és a 66W-os HONOR Wired SuperCharge akkumulátor támogatásával a HONOR Magic4 Lite rendkívüli okostelefon-élményt nyújt a felhasználóknak".

 

Hosszú üzemidejű akkumulátor és 66W-os HONOR SuperCharge az egész napos produktivitásért 

A 4800mAh-s, hosszú üzemidejű akkumulátorral ellátott HONOR Magic4 Lite akár 16,8 órányi közösségimédia-használatot, 12,8 órányi videóalkalmazás-használatot vagy 25,6 órányi telefonálást biztosít egyetlen feltöltéssel, vagyis tökéletes azok számára, akiknek fokozott akkumulátorteljesítményre van szükségük a mindennapjaik során. 

A HONOR Magic4 Lite világszerte elérhetővé teszi az okostelefon-felhasználók számára a HONOR nagy teljesítményű technológiáját, hiszen a HONOR innovatív 66W-os Wired HONOR SuperCharge technológiájával képes mindössze 15 perc alatt 50%-kal, 30 perc alatt pedig 81%-kal feltölteni a készüléket. A felhasználók így gyorsan feltölthetik okostelefonjukat, és útközben is élvezhetik a végtelen szórakozás nyújtotta élményt. 

 

Kompakt kialakítás az iparágban vezető szuperkeskeny keretekkel

A HONOR Magic4 Lite kompakt felépítésű, mindössze 8,05 mm vékony és 189 g, így a felhasználók egy karcsú és könnyű készüléket kapnak, amelyet könnyen a kezükbe vehetnek, és praktikusan elfér zsebben vagy kis táskában is. 

A HONOR legfőbb innovatív műszaki megoldásai által támogatott HONOR Magic4 Lite készüléket 1,05 mm-es szuperkeskeny keretekkel tervezték a bal és a jobb oldalon is, amelyek 40%-kal keskenyebbek, mint a legtöbb okostelefon ebben a kategóriában, így kivételes, 94%-os képernyő-test arányt és az iparágban vezető, magával ragadó kikapcsolódási élményt nyújtanak. 

 

6,81 hüvelykes HONOR FullView kijelző 

A 6,81 hüvelykes HONOR FullView kijelzővel büszkélkedő, 2388*1080 pixeles Full HD felbontást és 16,7 millió színt támogató HONOR Magic4 Lite élethű megjelenítést tesz lehetővé, így ideális társává válhat a felhasználóknak filmnézéskor, a fényképek böngészésekor vagy a barátokkal való játék közben egyaránt.

A HONOR Magic4 Lite 5G fokozott teljesítményt, egyenletesebb webes görgetést és játékélményt biztosít, hiszen a 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elmerüljenek kedvenc filmjeik vagy játékuk világában.

 

Kivételes fényképezési és videós képességek 

A zászlóshajó HONOR Magic sorozatból merítve a HONOR Magic4 Lite egyedi szimmetrikus kamerakialakítással rendelkezik, amely az egyensúly és a harmónia érzetét kelti. A HONOR Magic4 Lite 5G robusztus 48MP-es tripla kamerával büszkélkedhet, amely egy 2M érzékelős bokékamerát és egy 2M érzékelős makrokamerát, valamint LED vakut tartalmaz, amellyel a felhasználók lenyűgöző képeket készíthetnek. 

A HONOR Magic4 Lite támogatja az 1080P videofelvételt, 1920*1080 pixel felbontással. A HONOR Magic4 Lite Dual View Recording funkcióval is fel van szerelve, amelynek köszönhetően a felhasználók akár egyszerre két különböző perspektívából is készíthetnek felvételeket az előlapi kamerával és a hátsó főkamerával. A Micro Movie Mode ideális a feltörekvő tartalomkészítők számára, mert az egyszerű és folytonos szerkesztési megoldással automatikusan összeilleszthetők a videofelvételek, anélkül, hogy egy harmadik féltől származó alkalmazást kellene használni. 

 

5G elérés világszerte a Qualcomm Snapdragon 695 5G mobil platformmal

A HONOR Magic4 Lite 5G az egyik első okostelefon az iparágban, amelyet a 6nm-es, fejlett processzor, a Snapdragon 695 5G Mobile Platform hajt, amelyet a Qualcomm Adreno GPU és a Qualcomm Kryo 660 CPU támogat, így az 5G képes okostelefon egyesíti a produktivitást és a magával ragadó játékélményt. 

A HONOR RAM Turbo (8GB+2GB) egy olyan HONOR technológia, amely a flash memória egy részét a RAM-ba helyezi át, így a 8GB RAM 10GB RAM-ra növelhető. Ez a technológia a háttéralkalmazások tömörítésével bővíti a RAM-tárolóhelyet, és megakadályozza, hogy a háttérfolyamatok leálljanak, amikor a felhasználók alkalmazást váltanak, így biztosítva, hogy a felhasználók videóhívást fogadjanak és üzenetet írjanak, miközben az alkalmazások továbbra is futnak a háttérben.

 

Árak és elérhetőség

A stílusos megjelenés szerelmeseinek tervezett HONOR Magic4 Lite három figyelemre méltó színben kapható: titánezüst, éjfekete és óceánkék. 

A HONOR Magic4 Lite április 25-től megvásárolható a kereskedelmi forgalomban 129 990 forintos ajánlott fogyasztói áron, és május első hetétől a Yettel kínálatában is elérhető lesz.

Kulcsszavak: okostelefon, HONOR
Vissza