Kingston FURY Beast DDR5 RGB a stílusos túlhúzáshoz

Kütyü Magazin - 2022. május 26.

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY bemutatta legújabb Kingston FURY Beast DDR5 RGB elnevezésű memóriáját. A Kingston FURY Beast családhoz tartozik a 10 000 MT/s sebességhatárt átlépő első DDR5-modul. A portfólió legújabb tagja továbbfejlesztett RGB-fényeffektusokat nyújt a nagyobb fényerőt és egyenletes megvilágítást biztosító, új hűtőbordával.

A Kingston FURY Beast DDR5 RGB ideális megoldás a következő generációs DDR5 rendszerek stílusának testre szabásához. Az Intel XMP 3.0-ra felkészített és tanúsított, a világ vezető alaplapgyártói által minősített* Kingston FURY Beast DDR5 RGB segítségével a felhasználók magabiztosan építhetik meg rendszereiket. A Kingston FURY CTRL2 szoftverben előre beállított minták és effektusok könyvtárából válogathatnak, és akár testre is szabhatják az egyenletes és élénk RGB-effektusokat a teljesen egyedi rendszer kialakításához. Az összes Kingston FURY Beast DDR5 RGB modul a fényeffektusokat tökéletesen összehangoló, szabadalmaztatott Kingston FURY Infrared Sync Technology megoldással dolgozik.

 

A 4800 MT/s sebességtől induló memória egyedülálló Plug N Play technológiája profil választása nélkül, automatikusan túlhúzza a rendszert. Az 5200 MT/s és gyorsabb moduloknál Intel XMP 3.0 profilok aktiválhatók a sebesség, az időzítés és a feszültségszint rögzítéséhez. Így a Kingston FURY Beast DDR5 RGB memóriával a veterán gamerek és a kezdő játékrajongók egyaránt a maximumot hozhatják ki rendszerükből. 

„Azok, akik a DDR5 teljesítményét az RGB vizuális jellemzőivel együtt szeretnék élvezni, most akadály nélkül megtehetik az új Kingston FURY Beast DDR5 RGB memóriával. A fényhatások testre szabásával elérhető személyesség révén pedig a felhasználók tényleg saját maguk alakíthatják a játékélményt” – mondta Iwona Zalewska, a Kingston EMEA DRAM-üzletágának vezetője. 

A Kingston FURY Beast DDR5 RGB 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os különálló modulok és max. 64 GB-os dupla csomagok formájában vásárolható meg, akár 6000 MT/s sebességgel. A memóriához teljes élettartamra kiterjedő, korlátozott garancia és a Kingston legendás megbízhatósága társul. 

 

A Kingston FURY Beast DDR5 RGB jellemzői és specifikációja:

  • Továbbfejlesztett fényeffektusok a nagyobb fényerőt és egyenletesebb megvilágítást biztosító, új hűtőbordával: A Kingston FURY CTRL** vagy az alaplapgyártó szoftvere segítségével beállított, egyenletes RGB-fényeffektusokkal stílusos a játék.
  • Szabadalmaztatott Kingston FURY Infrared Sync Technology: Az élénk RGB-effektusok összhangjáról a Kingston szabadalmaztatott infravörös szinkronizálási technológiája gondoskodik.
  • Intel XMP 3.0-ra felkészített és tanúsított megoldás: Fejlett, előre optimalizált időzítés, sebesség és feszültségszint a túlhúzási teljesítményhez, valamint új, felhasználó által testre szabható profilok mentése a programozható PMIC segítségével.
  • A világ vezető alaplapgyártóinak minősítése*: A preferált alaplapokkal végzett tesztelés és minősítés elősegíti a magabiztos rendszerépítést.
  • Megnövelt túlhúzási stabilitás: Az alaplapi ECC (ODECC) segít fenntartani az adatok integritását és a maximális teljesítményt, miközben Ön a határokat feszegeti. 
  • Plug N Play 4800 MT/s sebesség mellett***, ****: A Kingston FURY Beast DDR5 RGB automatikusan a rendszer-BIOS által megengedett legmagasabb hivatalos sebességszintre húzza túl magát. 
  • Kapacitás: 

          – Különálló modulok – 8 GB, 16 GB, 32 GB

          – Dupla csomag – 16 GB, 32 GB, 64 GB

  • Frekvencia: 4800 MT/s, 5200 MT/s, 5600 MT/s, 6000 MT/s
  • Késleltetés: CL38, CL40
  • Feszültség: 1,1 V, 1,25 V, 1,35 V
  • Üzemi hőmérséklet: 0°C-85°C
  • Méret: 133,35 mm x 42,23 mm x 7,11 mm

__________________ 

* Szerepel a világ vezető alaplapgyártóinak minősített szállítói listáján (QVL).

** A megvilágítás testre szabható a Kingston FURY CTRL szoftverrel vagy az alaplapi RGB-szabályozó szoftverrel. A külső szoftverek eltérő módon támogathatják az RGB testre szabását.

*** A Kingston FURYTM Plug N Play memória a DDR5 rendszerekben a gyártó által a rendszer-BIOS-ban engedélyezett maximális sebességgel működik. A PnP nem tudja a gyártó BIOS-a által engedélyezettnél tovább gyorsítani a rendszermemóriát. A Kingston FURY Plug N Play DDR5 termékek támogatják az XMP 3.0 specifikációt, így a túlhúzás a beépített XMP Profil aktiválásával is megvalósítható. 

**** További információ a „megatransfer per second” (MT/s) sebességről. Az MT/s jelentése „millió transzfer másodpercenként”. Ez határozza meg a számítástechnikában a DDR (Double Data Rate) SDRAM memória tényleges adatátviteli sebességét. A DDR SDRAM memóriamodulok minden órajelciklus (1 Hz) növekedésének és csökkenésének ideje alatt továbbítják az adatokat.

Ex: DDR4-3200 (PC4-3200)

Órajelsebesség: 1600 MHz

Adatátviteli sebesség: 3200 MT/s

Sávszélesség: 25 600 MB/s (25,6 GB/s)

Vissza