Erre az ajánlatra még a sorozatok főszereplői is felkapják a fejüket

Kütyü Magazin - 2022. november 9.

Mindössze egy fél mozijegy áráért egy teljes hónapig nézhetnek sorozatokat, filmeket, híreket, sportműsorokat és egyéb műsorokat a Direct One kínálatából azok, akik most csatlakoznak az előfizetőik népes táborához! A Direct One legfelkapottabb sorozatainak szereplői is rohannak, hogy ki tudják használni ezt a lehetőséget – legalábbis a vicces új szinkronnal készült tévészpot szerint. Ha valaki tudni szeretné mit is kiabál valójában Emma Thompson, nincs más dolga most, mint Direct One előfizetővé válni.

Szakadó esőben, kora délutáni sötétben, nyálkás őszi időben benézni mások ablakán és látni, ahogy egy család vagy egy baráti társaság jókedvűen teljes önfeledtségben együtt sorozatot néz – hát kevés ennél szívet-lelket melengetőbb alkalom létezik az ünnepeket megelőző év végi hajrájában. Most a Direct One kihagyhatatlan ajánlatának köszönhetően bárki számára elérhető, hogy ilyen vágyott alkalmak részese legyen az ünnepi készülődés heteiben: ugyanis a szolgáltató egy hónapra mindössze 1290 forintos előfizetési díjjal várja új előfizetőit. Akik az ünnepek előtti és az év végi rohanásban megpihennének, összegyűjtenék maguk köré családtagjaikat egy közös filmnézésre vagy felmelegednének egy forró kakaó és kedvenc sorozatuk mellett (melyet akár sokadszor néznek meg), azok számára a legvonzóbb ajánlatot kínálja most a Direct One. 

 

 

Emma Thompson az Évek alatt félelmetes miniszterelnöknőjeként ordítja az arcunkba: csak 1290 forint – ha ő mondja, akkor tényleg el kell hinnünk, hogy így van. A Direct One kampányában legsikeresebb sorozatai, többek között az Évek alatt, a Varsó királya és a Szélhámos páros ikonikus jeleneteinek humoros újraszinkronizálásával hívja fel a figyelmet a rendkívüli ajánlatra. Sőt, akik most válnak előfizetővé, egy nyereményjátékban is részt vehetnek, amelyen többek között a tévézéshez elengedhetetlen popcorn készítő eszközök találnak majd gazdára.

Természetesen a Direct One is lépést tart a tartalomfogyasztási szokások változásaival, hiszen ma már sokan okostelefonon, nem az adás időpontjában nézik meg a műsorokat: nekik jelent megoldást a szolgáltató platformja, az előfizetők számára ingyenesen elérhető Direct Now app, ahol számos csatorna műsora újraindítható és visszajátszható. Az applikációban 84 csatorna érhető el mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előfizetők egyszerre akár 5 különböző műsort 5 különböző eszközön kövessenek.  

Kulcsszavak: Direct One
Vissza