Az Evnia gaming monitorok családja még tovább bővül

Kütyü Magazin - 2023. február 20.

Az új Evnia gaming monitorral a valóságnak játéknak tűnik. Az innováció megérkezett a videojátékok világába, és ezzel együtt a Philips Evnia márka is, amelynek célja, hogy játékos, innovatív és barátságos környezetet teremtsen a gaming iparágban. Míg a Philips Evnia 42M2N8900 modell a megjelenésével innovatív termékekkel rázza fel a játékipart, a Philips Evnia üzenete pozitív változást is kezdeményez a gamer közösségében.

Élethű és magával ragadó: a 105,5 cm (42") Philips Evnia 42M2N8900 OLED panellel és Ambiglow-val a minden szempontból sikeres gaming élményért

 

A Philips Evnia 42M2N8900 monitor bemutatása

És a pozitív változás nem minden, amit Evnia letesz az asztalra. Az új monitor az Evnia 8000 sorozat része; az Evnia prémium kategóriája, és ezzel a sorozat páratlan funkciókkal rendelkezik a teljes körű játékélmény érdekében. Ezek közé tartoznak többek között a következők: Valódi 10 bites kijelző a simább színátmenetekért, OLED kijelző a lenyűgöző, gazdag kontrasztért, 138 Hz-es frissítési ráta a gyors tempójú akciók zökkenőmentes megjelenítéséhez, 0,1 ms-os GtG válaszidő a gyors reakció, DTS a jobb hangzás és UltraClear 4K UHD (3840x2160) felbontás a pontos képmegjelenítés érdekében. Mindemellett az új monitor 4 oldalon keskeny kávákkal, 42 hüvelykes kijelzőmérettel, két számítógép egyszerű kezelését lehetővé tévő beépített KVM kapcsolóval, egy USB-C porttal és egy állítható magasságú ergonomikus állvánnyal büszkélkedhet a teljes körű felhasználói élmény érdekében. 

A legújabb Evnia 8000 sorozatú monitorokra jellemző és kizárólag a Philips márkához tartozó Ambiglow háttérvilágítás a Philips Evnia 42M2N8900 modellben is megtalálható. A Philips Evnia 42M2N8900 három fő jellemzője a 138 Hz-es frissítési ráta, az alacsony input lag és az OLED panel. Ezek a funkciók zökkenőmentes játékélményt és élénk képeket tesznek lehetővé.

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy bejelenthetem az új Philips Evnia modell megjelenését. Az Evniánál reméljük, hogy ez a termék lenyűgözi Önt a színekkel” – teszi hozzá Xeni Bairaktari, a Philips Monitors és IT-tartozékok Globális Marketingvezetője. „A hihetetlen gaming sebesség mellett ez a termék életszerű képmegjelenítést biztosít. Az új OLED technológiával a játékosok egy élénk színekkel és lenyűgöző kontraszttal teli gaming világot tapasztalhatnak meg.”

 

Gaming az innováción túl

A Philips Evnia egyik célja az Evnia 8000 sorozat esetében az, hogy „az innováción túlmutató gaming” legyen, az OLED monitorok által biztosított gaming pedig pontosan ezt valósítja meg. A Philips Evnia 42M2N8900 nagyobb, 42 hüvelykes képernyőt, élénk képeket és élénk színeket, gyorsabb játékmenetet és a Philips Evnia exkluzív Ambiglow funkcióját hozza újdonságként.

Az új monitor innovatív funkcióival és karcsú, barátságos kialakításával a Philips Evnia célja, hogy új és talán egy kicsit befogadóbb megközelítést hozzon a gaming világába.

 

 

A Philips Evnia 42M2N8900 elérhetősége

A Philips Evnia 42M2N8900 1699 eurós áron kerül forgalomba az üzletekbe februárban. A kifejezetten az Evnia monitorok képességeinek fokozására tervezett tartozékok 2023 júniusa után válnak elérhetővé.

Vissza