Az LG új készüléke 8 megapixeles felbontást és 2000:1 kontrasztarányt nyújt

Kütyü Magazin - 2023. június 16.

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 31,5 hüvelykes diagnosztikai monitorát (32HQ713D modell): ez a vállalat első olyan orvosi kijelzője, amely IPS Black technológiát alkalmaz. Az IPS Black képernyőnek köszönhetően a készülék éles, tiszta képet jelenít meg, élénk színekkel, 2000:1 kontrasztaránnyal, mindemellett az automatikus önkalibrálás révén egyenletes képminőséget biztosít, a kényelmesen használható 6 gyorsgomb pedig az egyszerű kezelhetőséget garantálja.

A 8 megapixeles felbontásnak (3840 x 2160 pixel) köszönhetően az LG IPS Black diagnosztikai monitora biztosítja az orvosi képalkotáshoz szükséges szintű részletességet, beleértve a röntgen- és CT-felvételeket, valamint a mammográfiákat. A változtatható felbontású üzemmóddal (8, 6 és 4MP) a felhasználók a képernyőt a megtekintett kép típusának megfelelően állíthatják be.

 

A 32HQ713D modell az IPS Black technológia révén tiszta, részletgazdag képet állít elő, mély feketékkel és a világos szürkeárnyalatok precíz megjelenítésével. Az LG diagnosztikai monitora beépített elülső kalibrációs érzékelővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az automatikus önkalibrációt, így segít stabilan tartani a képminőséget.

A 32HQ713D emellett ’Fókusz nézet’ és ’Patológia’ üzemmóddal is rendelkezik. Az egérrel vagy billentyűzettel vezérelhető Fókusz nézet révén kiválasztható és kiemelhető az adott kép egy részlete a többi rész fényerejének csökkentésével, így könnyebben vizsgálható a kérdéses terület. A Patológia üzemmód pedig olyan éles és pontos képet nyújt, mintha mikroszkóppal vizsgálódnánk.

 

Az LG új diagnosztikai monitora kényelmes felhasználói élményt kínál 6 gyorsgombbal, amelyekkel gyorsan és egyszerűen kezelhetőek a különböző beállítások, beleértve az üzemmódot, a képernyőfelbontást és a megvilágítást. A kényelmes kezelés érdekében a jelenlétszenzor 5 perc után automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, ha nem érzékel mozgást. A monitorhoz egy olyan, egyetlen kattintással rögzíthető állvány is tartozik, amely leegyszerűsíti az üzembe helyezési folyamatot, és az állítható dőlésszög, magasság és elfordítás révén ergonomikus kényelmet biztosít.

 

„Az LG új diagnosztikai monitora biztosítja azt a nagy kontrasztot, ami az orvosi képalkotás tiszta megjelenítéséhez szükséges” ondta Silas Choi, az LG Electronics üzleti megoldások divíziójának alelnöke és vezetője. „Kiemelkedő kijelzőtechnológiánk révén továbbra is olyan orvosi monitorokat kínálunk, amik teljesítik az egészségügyi szakemberek speciális elvárásait.”

A 32HQ713D modell már világszerte elérhető. 

Kulcsszavak: LG, LG Electronics
Vissza