Barcelonába vitte új eszközét a Huawei

Kütyü Magazin - 2023. szeptember 7.

Szeptember 14-én új viselhető okoseszközöket mutat be a Huawei Barcelonában. A gyártó új, „Fashion Forward” koncepciója és az arra épülő eseménye a technológia és a stílus összekapcsolására összpontosít, és a következő negyedévben olyan új okosóra-termékekkel jelentkezik, amelyek innovatív funkcióikkal forradalmasíthatják a piacot. 

Új viselhető okoseszközökkel jelentkezik a Huawei szeptember 14-i barcelonai termékbemutatóján. A termékbemutatókkal egybekötött eseményen a gyártó ismerteti a globális termékstratégiáját, amely a viselhető okoseszközök iparágában több újdonságot hozhat majd.

 

A gyártó talán azon kevés márkák egyike, amelyek úttörő szerepet játszanak az okosórák és a prémium klasszikus órák piacának ötvözésében, és mindkét szegmens elemeit alkalmazza az óratervezés során. Jó példa volt erre a HUAWEI WATCH Ultimate idei év eleji európai megjelenése, és a soron következő bemutató várhatóan tovább hangsúlyozza ezt a dizájnfilozófiát, amely egybecseng a "Fashion Forward" koncepcióval.

A következő negyedévben a gyártó olyan új viselhető okoseszközökkel érkezik, amelyek úttörő funkcióikkal felülírhatják az okosórákról ma alkotott képet, többek között precízebb, mesterséges intelligencián alapuló pulzusszám-követéssel, továbbfejlesztett fitnesz-, alvás- és női egészség-monitorozó lehetőségekkel.* 

Tíz éve jelent meg a Huawei első okosórája az európai piacon, a szeptember 14-i eseményén bemutatandó eszközökkel pedig továbbra is trendmeghatározó szerepet kíván betölteni mind a technológia, mind a divat terén, tovább erősítve kimagasló szerepét a viselhető eszközök szegmensében.

____________________________

*A termékek nem orvostechnikai eszközök, ezért ellenőrzési adataik és eredményeik csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.

Vissza