A HONOR gondoskodik az újévi appokról!

Kütyü Magazin - 2024. január 5.

Megjött az új év, megtettük újévi fogadalmainkat, tele vagyunk reményekkel, ötletekkel és lendülettel! Talán bele se gondoltunk, hogy mindebben számos hasznos alkalmazás segíthet, így okostelefonunk már az év első napjaitól is hű szövetségesünk lehet. Íme 4 alkalmazás a HONOR-tól, amik segíthetnek 2024 beindításában!

Lépésről lépésre élnek a fogadalmak

Az újévi fogadalmak a klasszikus rituálé részei: megfogadjuk őket szilveszterkor nagy elánnal, majd már januárban – vagy jobb esetben pár hónap múlva – elengedjük őket. Ennek azonban nem kell így lennie, és ebben segít a Way of Life, amivel feljegyezhetjük és nyomon követhetjük szokásainkat. Többet akarunk olvasni? Vagy eljárni? Esetleg új nyelvet tanulni? Vezessük ezeket az appban, és figyeljük, miként marad meg a lendület!

Szaladjunk, mielőtt kikergetnek a világból!

Az ünnepek után nehéz lehet visszarázódni a hétköznapokba, ami stresszel és feszültséggel járhat. A testmozgás ilyenkor mindig jót tesz, így érdemes lehet felkapnunk a sportolásra tökéletes HONOR Watch 4-et, és elkezdenünk futni. A C25K segít megadni a kezdeti lendületet, abban is, hogy fenntartsuk azt. Mutatja, hogy mennyi kalóriát égettünk, és támogat abban, hogy kitartóak legyünk.

 

 

Kedves naplóm… ma is jobb napom volt!

A Day One egy egyszerűen használható naplóalkalmazás, amiben összeírhatjuk, hogy mi történt velünk egy adott nap, rendszerezhetjük érzéseinket, később pedig visszakereshetjük emlékezetes pillanatainkat, vagy épp elfeledett történéseinket. Az egész app teljesen privát, ráadásul sosem telik meg, így szívünk szerint írhatunk amennyit csak akarunk – egy virtuális új napló megkezdése pedig kitűnő az új év beindításához!

Lazítsunk a nagy hajrák előtt

A stresszkezelésben az aktivitás mellett a kikapcsolódás is fontos, a Calm pedig segít abban, hogy meditáljunk, és ezáltal nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak legyünk. Ez hozzájárulhat ahhoz is, hogy többet aludjunk, ráadásul jobban. A HONOR készülékei is gondoskodnak erről, ugyanis szemkímélő technológiái elősegítik az alváshoz szükséges melatonin kiválasztódását – így nem kell aggódnunk, ha mielőtt ledőlnénk, még rápillantunk a képernyőre.

Kulcsszavak: mobilalkalmazás, HONOR
Vissza