Vigyázz a hamisítványokkal: ezeket a streetwear ruhákat mindenképp szerezd be magadnak!

forrás: Kütyü Magazin - 2024. március 1.

Talán senkinek sem kell bemutatni napjaink egyik legnépszerűbb rapperét, Travis Scottot. A trap dalainak köszönhetően mára meghódította az egész világot, bár egy ideje már nem csak a zenei iparban találkozhatunk vele. A zenész egy ideje ugyanis egyre nagyobb szerepet játszik a divatvilágban, személyiségével és jó üzleti érzékével szinte bármiből képes pénzt csinálni.

A streetwear divatba 2020-ban kóstolt bele először, ekkor jelentek meg a saját maga által kreált ruhadarabjai. Miért problémásak a megbízhatatlan helyről rendelt márkás termékek? Ebben a cikkben a zenész által megalkotott ruhadarabokat mutatjuk be.

Travis Scott termékek

A sneakerheadek nagy része ismeri a híres trap előadót, aki már számos márkával kollaborált korábban. Elsőre talán meglepőnek tűnhet, de Travis szinte bármiből képes pénzt csinálni, legyen szó zenéről, divatról, gabonapehelyről vagy éppen gyorséttermi ételekről. Szerette volna azonban, ha a saját termékei nem egy másik márka neve alatt jelennek meg.

A True to Sole Travis Scott Merch ruhadarabjai jól tükrözik a zenész munkásságát és stílusát. Talán nem véletlen, hogy a termékek nagy része azonnal elkelt, hiszen a föld tónusú színek, valamint a fekete, barna, olajzöld árnyalatok remek választások a hétköznapokra. Mindezt élénk és meghökkentő színekkel, mintákkal dobták fel, ami már-már a retró kort idézi meg.

Ezek a tulajdonságok a saját kollekcióiban is megjelennek, hiszen főleg oversized pólókat és a chunky dzsekiket preferálja. Természetesen az évek alatt alapdarabbá váltak a flanel kockás ingek, amit gyakran párosít laza pólóval vagy farmerrel.

Utopia kollekció

Travis Scott aktívan alakította a sneaker kultúrát, hiszen számos Nike collab sneakere jelent meg. De főleg az Utopia kollekció darabjai voltak azok, amelyek szinte azonnal hatalmas népszerűségre tettek szert. Híres amerikai designer Brian Donnelly, aki illusztrátor és animátor egyben, stílusát a keleti parti street culture, valamint a graffiti és a guerilla art világa formálta egyedivé. Neki köszönhető az Utopia kollekció mintázata is, ami mellett többek között olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint a BAPE vagy éppen a Medicom Toy.

Ebbe a kategóriába sorolhatjuk a Kaws Utopia I Tee White pólót, amelynek eleje és hátulja is különleges mintát kapott. Ugyanez elmondható az Annihilator, valamint az Utopia B3 darabokról egyaránt. Ezeknek minden streetwear rajongó gardróbjában helyet kell csinálni.

Csak óvatosan a hamisítványokkal

A legnagyobb probléma, hogy az online világ terjedésének köszönhetően, egyre több a hamisítvány, ami miatt sokan nem tudják, hogy hol érdemes eredeti darabokat vásárolni. A True to Sole webáruháza, a budapesti és a bukaresti üzlete egyaránt kizárólag olyan termékeket tartalmaz, amelyek egyesével lettek átvizsgálva. Itt tehát kizárólag eredeti sneakereket és ruházati termékeket szerezhetsz be. Ha gondolod, látogass el a boltok egyikébe, és próbáld fel a választott darabot.

Vissza