Az ASUSTOR és az ULINK megoldása előre jelzi a meghajtóhibát

Kütyü Magazin - 2024. május 12.

A vadonatúj AI-alapú lemezhiba-előrejelző szoftver, a DA Drive Analyzer 2.0 már elérhető az ADM App Centralban, és az ASUSTOR NAS-sal együtt használható, hogy előre jelezze, mikor fog meghibásodni egy meghajtó, így elég időt biztosítva, hogy intézkedni tudj az adatok védelméről.

Az ASUSTOR Inc. és az ULINK egyesítette erőit, hogy bejelentse a DA Drive Analyzer 2.0-t. Az ULINK felhőalapú AI-platformján nagy mennyiségű statisztikai adatot használ az elemzéshez és összehasonlításhoz, hogy az ASUSTOR NAS felhasználóknak átfogó lemezállapot-figyelést és hiba-előrejelzést biztosítson. Használd a DA Drive Analyzer 2.0-t a meghajtócsere-tervek kidolgozásához a releváns információk alapján az adatbiztonság megerősítéséhez és a rendszerleállások minimalizálásához! Az ASUSTOR NAS-eszközök támogatják az NVMe SSD-ket, valamint a 2,5 hüvelykes SSD-ket és merevlemezeket. A DA Drive Analyzer 2.0 bármilyen típusú meghajtót támogat, amit egy ASUSTOR NAS is. Használd a DA Drive Analyzer 2.0-t más adatvédelmi funkciókkal a nagyobb adatbiztonságért!

 

 

A DA Drive Analyzer 2.0 támogatja a lemezállapot-adatok feltöltését annak központi adatközpontjába, ahol hatékony AI-számítási képességekkel felügyeli a lemez állapotát és valós idejű riasztásokat kap a lemez állapotáról és a lehetséges hibákról. Az előrejelzés potenciálisan figyelmeztetheti a felhasználókat az adatvesztés közvetlen veszélyére. Ez biztosítja a hatékony és biztonságos fájlkarbantartást és -kezelést a profi rendszergazdáknak és a végfelhasználóknak.

A közlemény kiadásakor az ASUSTOR NAS-felhasználók már kipróbálhatják a DA Drive Analyzer 2.0 30 napos ingyenes próbaverzióját. Az összes felhasználási feltételt az ULINK hivatalos oldalán teszik közzé. Az ULINK fenntartja a jogot az ajánlat feltételeinek módosítására vagy visszavonására.

__________________

*Rendszerkövetelmények: ASUSTOR NAS-eszközök ADM 4.1 vagy újabb verzióval.

Vissza