22 hüvelykes táblagéppel rukkolt elő a ViewSonic

Farkas Norman - 2012. május 29.

A ViewSonic jövő héten bemutatkozó táblagépe szó szerint óriási, hiszen 22 hüvelykes képátlóval hívja fel magára a közönség figyelmét. A gyártó jól tudja, hogy a masina a méreteinél fogva egy kicsit kiesik a tablet kategóriából, ezért „smart business tablet monitorként” definiálja a kütyüt.

A június 5-én kezdődő Computex kiállításon hullik le a lepel a ViewSonic nagyképű eszközéről, mely – ahogy fent kifejtettem – nem táblagép, hanem egy „okos üzleti monitor”, így egy teljesen új kategóriát teremt a piacon. Az eszköz igazán nagyban tárja elénk a Google által fejlesztett mobil operációs rendszert, amiből sok örömünk származhat, ám a készülék messze túlmutat minden eddigi táblagép méretein, így a hordozhatóságról le kell mondanunk (talán jobban tette volna a ViewSonic, ha két kisebb megjelenítőből álló, összecsukható masinát tervezett volna, lásd Sony Tablet P).

A Touch & Connect sorozat tagjaként bemutatkozó, 22 hüvelykes szerkezeten az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszer fut, ám ennél többet csak a hivatalos leleplezést követően tudunk meg róla.

 

[Forrás: Engadget]

 

Kulcsszavak: ViewSonic
Vissza