555 példányban, 1700 dolláros áron jön a Gresso Cruiser Air Black

Farkas Norman - 2012. július 26.

A Gresso új luxusmobilja csak a minőség frontján célozza meg a prémium kategóriát, tudását tekintve az egyik legfapadosabb készüléknek ígérkezik.

Van felesleges 1700 dollárod és nem tudod, mire költsd? Akkor a pontosan ennyibe kerülő Gresso Cruiser Air Black kiváló ajánlat lehet számodra, feltéve, hogy nem érdekel a tudás, hanem csak egy külsejében és minőségében egyedülálló telefonra fáj a fogad.

A mindössze 555 példányban megjelenő telefon egyetlen darab alumíniumtömbből kifaragott, kézzel csiszolt, anodizált köntösben lakik, hátlapja fekete üvegből, gombjai acélból épülnek fel. Nagyjából ezek az elemek azok, melyek méregdrágává teszik a kütyüt, mert nem valószínű, hogy a Series 40 platform, a 2 colos, 320 x 240 pixeles kijelző, a GPRS és EDGE támogatás, a microSD kártyahely, valamint a 2 megapixeles kamera, a 860mAh kapacitású akkumulátor és a 30 megabájtos belső tárhely valamennyire is megdobná az árát.

A Gresso Cruiser Air Black már most megrendelhető a gyártó oldalán, a lefoglalt darabok pedig augusztusban érkeznek meg gazdáikhoz.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Series 40, luxus, Gresso
Vissza