Matrix One: Android 4.0 alapú tablet 60 dollárért

Farkas Norman - 2012. szeptember 27.

Olcsón szeretnél androidos táblagéphez jutni? Akkor jó hírünk van számodra, ugyanis leárazták a 7 hüvelykes Matrix One tabletet, így már 60 dollárért, plusz szállítási költségért megvásárolhatod.

Olcsón szeretnél androidos táblagéphez jutni? Akkor jó hírünk van számodra, ugyanis leárazták a 7 hüvelykes Matrix One tabletet, így már 60 dollárért plusz szállítási költségért megvásárolhatod.

Most féláron vásárolható meg a Matrix One táblagép, mely eddig is a legolcsóbb androidos egyikének számított a piacon. Az eddig 120 dollárért kínált masina 60 dollárért rendelhető meg a gyártó oldaláról, azaz cirka 13 ezer forintot kell érte kicsengetni. Ehhez sajnos a szállítási költséget is hozzá kell venni, ami Magyarországra kissé húzós, egész pontosan 39,99 dollár. Összegezve tehát kerek 100 dollárba kerül a kütyü. Lássuk, hogy még így is megéri-e az árát a Matrix One!

A 7 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású LCD érintőképernyővel szerelt táblagép lelke egy 1,5GHz-es, ARM Cortex-A8 alapú processzor, melyet 512MB RAM, 4GB belső tárhely és microSD kártyafoglalat egészít ki. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer köré épülő masina előlapján egy 2 megapixeles kamera foglal helyet, s szerencsére a normál USB port és a HDMI kimenet sem maradt ki a repertoárjából.

Szerintünk a fent leírt felszereltség tükrében egyértelműen jó vétel a Matrix One. Te mit gondolsz?

 

[Forrás: Engadget]

Vissza