Vega Iron – Galaxy S 4 kihívó a Pantech műhelyéből

Farkas Norman - 2013. április 15.

A Pantech napokon belül bemutatkozó zászlóshajója 5 hüvelykes Full HD kijelzővel és négymagos Snapdragon 600 processzorral felvértezve száll ringbe két másik dél-koreai nagyágyú, a Samsung Galaxy S 4 és az LG Optimus G Pro ellen.

Hamarosan egy újabb Full HD kijelzővel szerelt csúcsmobilt köszönthetünk a piacon a Pantech IM-A870 modellszámú versenyzőjének „személyében”, melyet várhatóan Vega Iron néven ismer meg a nagyvilág. A Samsung Galaxy S 4 és az LG Optimus G Pro ellenfelének szánt jövevény hivatalos bemutatójára április 18-án, Dél-Koreában kerül sor.

A Ruliweb.Daum értesülései szerint a készülék fedélzetén az Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot, hardveres felszereltségét pedig többek között 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyő, négymagos, 1,7GHz-es Qualcomm Snapdragon 600 processzor, 2GB RAM, 13 megapixeles hátlapi kamera, LTE modem, NFC modul és 2150mAh kapacitású akkumulátor alkotja. A 154 grammos, 136,3 x 67,7 x 8,8 milliméteres újdonság egy parányival keskenyebbnek, ám majdnem egy milliméterrel vastagabbnak ígérkezik a Galaxy S 4-nél (136,6 x 69,8 x 7,9 mm).

Az alábbi kedvcsináló (vagy inkább a rajongók kedélyeit borzoló) fotóból arra következtethetünk, a Pantech Vega Iron házát komolyságot sugárzó, szögletes sarkok határolják, ám az nem teljesen világos, hogy a kiemelt eszköz mellett mit keresnek a lekerekített sarkú, szürke modellek. Vajon ezzel akarta kijelezni a gyártó az új mobil egyediségét?

 

 

A Pantech portfóliójában egyébként már megtalálható egy Full HD kijelzővel bíró modell, a Vega No. 6, ám az 5,9 colos megjelenítőt kapott, így a telefon-tablet hibridek csoportját képviseli. Érdekesség, hogy a Vega No. 6 Dél-Koreán kívül is forgalomba került, így megvan rá az esély, hogy az új Vega Iron is több régióban hódításba kezd.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza