Önvezető autó a mobil munkavégzéshez

Kütyü Magazin - 2014. február 20.

A Regus és a Rinspeed közös fejlesztése a járműveket teljes körű kapcsolattal rendelkező irodává és tárgyalóteremmé alakítja. Az autózás nem lesz többé holtidő az otthon és a munkahely között, hiszen az üzletemberek vezetés helyett a munkájukkal foglalkozhatnak.

A munkaterek globális szolgáltatójaként ismert Regus a Rinspeed autóipari vállalattal együttműködve dolgozik egy új önvezető koncepcióautó, az XchangE fejlesztésén, amelyet márciusban mutatnak be a Genfi Autószalon keretében. A jármű terve összhangban áll a Regus filozófiájával, amely támogatja a hatékony munkavégzés lehetőségét az irodán kívül.

Az XchangE két első ülése hátrafordítható, így kialakítható egy négyszemélyes, mobil munkavégzésre és megbeszélésekre alkalmas tér. Az autó fejlett technológiai rendszere lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazás közben is kapcsolatban maradjanak cégükkel, így például a dugóban ülve, a hátsó ülésről tartsák meg prezentációjukat.
 


Az eredmény egy kényelmes mobil iroda, amely akár a repülőtérig araszoló forgalomban töltött időt is képes hasznos munkaidővé változtatni. Az önvezető autó nagyobb rugalmasságot kínál az üzletembereknek munkarendjük kialakításához, hiszen a napi feladataikat útban hazafelé is befejezhetik, így kevesebb munkát kell hazavinniük a családdal töltött idő rovására.
 


Az XchangE fejlesztésében való közreműködés egyike a Regus számos újításának a rugalmas munkavégzés területén. A Regus Express projekt keretében bárki számára elérhető üzleti létesítmények és munkaterek épültek az autópályák és forgalmi csomópontok mentén, többek között vasútállomásokon, autópálya-pihenőkben és próbaüzemként a berlini Shell benzinkutakon is.

 

 

Vissza