Védd meg a digitális eszközeidet otthon is!

Kütyü Magazin - 2014. április 24.

Emlékszel még azokra az időkre, amikor a legmodernebb otthoni technológiák védelme érdekében csak annyit kellett tenned, hogy csatlakoztattad a PC-det egy túlfeszültségvédőhöz? Azóta már minden bizonnyal a legkülönbözőbb menő kiegészítőkkel bővítetted ki elektronikai eszköztáradat. De ugye nem felejtettél el gondoskodni a védelmükről?

Az eszközvédelem ma már nemcsak az adatok biztonságát, hanem azok hozzáférhetőségét is jelenti. Ha nem látod el megfelelő védelemmel a rendszereidet, másképp hogyan tudnál twittelni a tabletedről, videókat nézni a laptopodról, online játékokkal játszani vagy épp skype-olni a világ másik felén élő barátoddal?

Mindannyian a hálózati eléréstől függünk nap mint nap, hogy ezeket a kütyüket és applikációkat használni tudjuk. Belegondoltál már abba, hogy mi történne akkor, ha egy áramszünet vagy részleges kimaradás esetén a hálózataid nem lennének optimális módon biztosítva? Vajon mi tévő lennél, ha épp a családoddal cseverésznél az IP telefonodon, amikor hirtelen elmegy az áram, vagy próbálnál hozzáférni a kedvenc fotóidhoz és más fontos dokumentumaidhoz, amiket valahol a felhőben tárolsz? Ilyenkor nincs se hálózati kapcsolat, se wi-fi, se közösségi média, se semmilyen hozzáférés. Ezért is fontos, hogy ne csak a nagy szórakoztatóelektronikai berendezések, de a kisebb eszközök, sőt a teljes otthoni hálózat teljesítmény-védelmét is biztosítsd egy megbízható backup készülékkel, így nem érhet meglepetés bármi történjék is.

 

 

Az APC by Schneider Electric a hálózatok valódi értékét szem előtt tartva egyszerűen alkalmazható és költséghatékony UPS megoldásokat kínál, amelyekkel folyamatos működésben tarthatod a digitális életedet, hiszen védelmet nyújtanak a kritikus fontosságú hálózati kapcsolatok számára. Csak csatlakoztasd a modemet, a routert, és más, alacsony fogyasztású eszközt, mint például az okostelefon vagy tablet töltődet, és nyerj többórányi használati időt, áramszünet esetén is.

 



 

Vissza