Magyarországra érkezett a Huawei TalkBand B1 okoskarkötő

Kütyü Magazin - 2014. november 8.

Elérhető a hazai piacon a februári Mobil Világkongresszuson (MWC) bemutatott Huawei TalkBand B1 okoskarkötő. A vállalat első viselhető okoseszközeként számon tartott készüléket a MediaMarkt és az Extreme Digital üzleteiben vásárolhatjuk meg.

Mit kínál a Huawei első viselhető okoseszköze?

A Huawei TalkBand B1 készülék egy hibrid „talk and track” társa a mobiltelefonoknak és táblagépeknek, amely a vezeték nélküli hívás és a napi aktivitás útközben való nyomon követése révén rendkívül fejlett kapcsolattartást biztosít.

A Bluetooth 4.1 vezeték nélküli fülhallgató segítségével a TalkBand B1 akár hét órás folyamatos telefonálást tesz lehetővé, és egy 1,4”-es ívelt OLED kijelzővel is rendelkezik. A kütyüt az Android 4.0+ és az iOS 5.0+ kompatibilis készülékeken való vezeték nélküli hívásokhoz tervezték, a szinkronizálás könnyedén elvégezhető az NFC segítségével.  A biztonságos használat érdekében a TalkBand B1 rezegni kezd, ha túl messzire kerül a szinkronizált okos készüléktől.

A karkötő vezeték nélkül követi nyomon a tevékenység idejét és folyamatát, ideértve a megtett lépéseket, a megtett távolságot és az elégetett kalóriák számát. Intelligens módon rögzíti az alvás időtartamát és minőségét, továbbá ébresztő és szundi funkcióval is rendelkezik, hogy a pihenést még kellemesebbé tegye.

 

 

A TalkBand B1 hipoallergén, izzadtságálló és UV sugárzással szemben ellenálló anyagokból készült a kopás és az elszíneződés megelőzése érdekében. A mindössze 26 g súlyú és 14,6 mm vastag készülék elegáns, ívelt kialakítású, hogy tökéletesen illeszkedjen viselője csuklójához. A 9,4 g súlyú fülhallgató biztonságosan rögzíthető a TalkBand B1 övében, és szükség esetén könnyedén kivehető onnan. A 90 mAh-es akkumulátor révén a TalkBand B1 hat napig üzemképes újratöltés nélkül, és egy USB csatlakozó segítségével mindössze két óra alatt feltölthető.

Hol és mennyiért juthatunk hozzá?

Bár a TalkBand B1 már februárban, a Barcelonában megrendezett MWC során bemutatkozott a nagyközönségnek, hazánkba csak most érkezett meg. A készülékért az Extreme Digital és a MediaMarkt üzletek polcain találhatunk rá, de ne számítsunk a gyártótól megszokott baráti árra: a TalkBand B1 ajánlott kiskereskedelmi ára ugyanis 39 990 forint.

 

 

Vissza