A Samsung KNOX nyerte el a legjobb mobil biztonsági platformnak járó díjat az MWC-n

Kütyü Magazin - 2015. március 12.

A Samsung KNOX mobil biztonsági platform nyerte el a Legjobb Biztonsági/Csalás Elleni Termék vagy Szolgáltatás kategória első helyezéséért járó díjat a Mobile World Congress 2015 kiállításon. A GSMA díját évről évre olyan MWC-n bemutatott megoldások kapják, amelyek a vállalati mobil biztonság kategórián belül a legjobbnak bizonyultak.

A KNOX bevezetése óta a Samsung hihetetlen gyorsasággal fejleszti mobil biztonsági platformját, szem előtt tartva nemcsak a felhasználók védelmi megoldás iránti igényeit, de a speciális vállalati igényeket is. A BlackBerry segítségével továbbfejlesztett KNOX egyszerűsített beállításokat, a legjobb munkavégzéssel kapcsolatos alkalmazásokat és fokozott adatvédelmet biztosít.

„A Galaxy S6 és S6 edge tervezése során tisztában voltunk azzal, hogy a külcsín már nem elég” – mondta Dr. Injong Rhee, a Samsung vállalati üzletágának alelnöke. „Éppen ezért közös erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy egy olyan fejlett mobil biztonsági platformot hozzunk létre, amely megfelel az üzleti vezetők és IT szakemberek egyre növekvő szükségleteinek. A KNOX-szal a vállalati felhasználóink a piacon lévő egyik legbiztonságosabb mobil platformot használhatják, hiszen a készülékeink előre telepített, beépített hardver és szoftver védelemmel vannak ellátva a kártevő vírusok és támadások ellen.”

 

 

A Samsung KNOX egy olyan könnyen kezelhető mobil biztonsági platform, amely képes elkülöníteni a vállalati és személyes adatokat, sőt akár kormányzati szintű hálózatokon is alkalmazható. A KNOX-ot világszerte számos szigorú kormányzati szerv is alkalmazza az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Oroszországban. A KNOX használatával a vállalati adatok a nap 24 órájában biztonságosan kezelhetőek, és a Mobile Device Management megoldásoknak köszönhetően a  készülékek ellenállnak a rosszindulatú támadásoknak is. 

A Samsung továbbra is elkötelezett az iránt, hogy a vállalati partnereinek ökoszisztémáját folyamatosan erősítse, éppen ezért a Samsung Vállalati Biztonság Programjának (SEAP) keretében olyan Mobile Device Management (MDM) és üzleti megoldásokat nyújtó szolgáltatókkal fog össze, mint például az Airwatch, Blackberry, CA Technologies, Good Technology, MobileIron, Oracle, Salesforce.com és az SAP.

 

Vissza