Rekorddal zárta Kickstarter kampányát a Pebble Time

Czipperer Dia - 2015. március 31.

A Pebble legújabb okosórája, a Pebble Time a Kickstarteren kezdte meg hódító útján. Az eszköz rekordmértékű összeget kalapolt össze magának.

A napokban zárult le a Pebble Time Kickstarter kampánya. A színes kijelzős eszközről február végén hallhattunk először, amikor is a vállalat bejelentésaével egyidőben megjelent a közösségi afománygyűjtő oldalon a kiegészítő.

A Pebble okosórája jelentős fejlődést mutat elődjéhez képest, ugyanis a korábbi modelektől eltérően nemcsak színes e-ink kijelzőt kapott, hanem mikrofont is. A vízálló és könnyen testreszabható kütyü emellett üzemidő tekintetében is kiemelkedik számos versenytárs közül, ugyanis akár hét napig is bírja egyetlen töltéssel.


A lezárult Kickstarter kampány pedig azt bizonyítja, hogy sikeres az eszköz, ugyanis több mint 20,3 millió dollárt sikerült összegyűjtenie mindössze egy hónap leforgása alatt. Az oldalon 179 dollárért lehetett megvásárolni az eszközt, amely kiskereskedelmi forgalomban 199 dollárba kerül majd. Egészen pontosan 20 338 986 dollár sikerült összegyűjteni a Pebble-nek 78 471 adományozó révén.

A Pebble Time ezzel két Kickstarter rekordot is megdöntött. Az elsőt még a debütálás napján, amikor a leggyorsabb projektként sikerült elérnie az 1 millió dollárt – mindössze 49 perc alatt –, valamint a második rekordot a rá következő héten zsebelte be azáltal, hogy a legtámogatottabb kampány lett.

A Kickstarteren megvásárolt karórákat májusban kezdik el szállítani újdonsült tulajdonosaiknak.

 

 

 

Forrás: TheNextWeb.com

Vissza