Gondold meg, mielőtt iOS 8.3-ra frissítesz, ha szereted a Touch ID-t

Czipperer Dia - 2015. április 13.

Örömteli, hogy megérkezett az iOS 8.3-as frissítés, ám úgy tűnik, nem minden klappol vele. A problémák a Touch ID és az App Store kapcsán jelentkeztek.

Múlt héten számoltunk be az Apple iOS operációs rendszerének 8.3-as frissítéséről. A beta és fejlesztői verziók után a végleges rendszer gördült ki, ám úgy tűnik, nem sikerült minden problémát kiküszöbölniük, elkerülniük.

Mint kiderült, több felhasználónál sem működött megfelelően a Touch ID az App Store-ban. A Mashable le is tesztelte a hibát. Nálunk teljesen eltűnt az alkalmazás áruházból a vásárlás menüponTnál aZ ujjlenyomat-azonosítás. Ők egy iPhone 6-tal próbálkoztak, és, mint írták, maga a a funkció a telefon alapbeállításaiban engedélyezve volt.

Egyelőre a hiba mértékéről és a javítási folyamatokról nem tudni semmi közelebbit. Szerencsére nem is bosszankodnak annyira az Apple-userek, sokaknak ugyanis egy újraindítás is sokat segíthet. Az észlelés kisebb százalékában az is szerepet játszhat, hogy az ujjlenymat-azonosítás legelőször az iPhone 5S-ben debütált, korábbi modelleknél a funkció hiányában fel sem merült az a probléma.
 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza