Közel félmillióan töltötték le a SzülinAppot

Kütyü Magazin - 2015. május 1.

Az április 20-án indult akció mindössze 10 napja alatt közel 500 ezren töltötték le az iGO Navigáció SzülinApp kiadását, amelyet a továbbiakban korlátlanul használhatnak a felhasználók.

Már a letöltési időszak előtt igen nagy érdeklődés mutatkozott az NNG ajándék szoftvere iránt: több mint 40 ezren regisztráltak érdeklődőként a kampány weboldalán. A mindössze 10 nap alatt pedig közel 500 ezren töltötték le az iGO Navigáció SzülinApp kiadását. Ez azt jelenti, hogy az országban nagyjából minden nyolcadik okostelefonon megtalálható az NNG szoftverének jogtiszta, ünnepi navigációs alkalmazása, melyet a cég a termék 10 éves évfordulójára adott ki.

Az NNG legfrissebb Magyarország térképét tartalmazó app teljes értékű, offline navigációs szoftver, mely az iOS mellett első ízben közvetlenül elérhető a hazai végfelhasználóknak Androidos platformon is. 

A letöltések magas számára az NNG is rendkívül büszke: Balogh Péter vezérigazgató rendhagyó videóüzenetben, a kampány dekorációs elemeit felhasználva köszönte meg a letöltést mindenkinek. Bár az akciónak vége, aki feltette telefonjára az alkalmazást, korlátozások nélkül használhatja a továbbiakban is.

 

 

Vissza