A Goldgenie kínálatában már elérhető a luxus iPhone 6S kollekció

Czipperer Dia - 2015. szeptember 1.

Bár még hivatalosan be sem mutatkoztak a legújabb iPhone-ok, a Goldgenie honlapján már felbukkantak a luxuskiadású modellek. A 24 karátos iPhone 6S készülékek arany, rózsaarany és platinum kivitelben is kaphatók lesznek.

Számos dizájn közül választhatnak azok, akik a legújabb iPhone-okra pályáznak. Igaz, borsos árat kell fizetniük érte, de a hagyományos modellek még meg sem jelentek, és máris már a prémium verziók szerezhetők be.

A Goldgenie közzétette legújabb modelljeit, a luxus kivitelben megálmodott iPhone 6S modelleket, melyek a leírás szerint hosszabb akkumulátor üzemidővel, továbbfejlesztett kamerával és Force Touch technológiával érkeznek majd.

Mint írják, az iPhone 6S modellek hagyományos és nagyobb kijelzős változatban is elérhetők, tárhely tekintetében pedig 32, 64 és 128 gigabájtos kiszerelés közül választhatnak a felhasználók.

Dizájn szempontjából pedig a felhasználók eldönthetik, a „hagyományos”, 24 karátos arany bevonatú modellt vagy a Swarovski kristályokkal ékesített, esetleg a krokodilbőr kivitelt, netán ezek kombinációját választják. Emellett a rózsaarany és a platinum színek különféle variációi is elérhetők.

Van kimondottan egy Supernova névre hallgató verzió is, amelynek a teljes hátsó borítását Swarovski kristályok ékesítik, illetve egy krokodilbőr hátlappal megáldott változat, melynél a logó szintén Swarovski kristályokkal díszített.


Az „alap” platinum, arany és rózsaarany iPhone 6S és 6S Plus modellek ára megegyezik, ez tárhelytől és egyedi dizájntól függően változik. A részletes árcéduláknak a Goldgenie oldalán lehet utánanézni.

 

Forrás: Goldgenie.com

Vissza